Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hawkeye a další ostrostřelec


ikona
Mr. Hlad
avengersjeremy renner
Jeremy Renner si zahraje jednu z největších legend divokého západu 

Ačkoliv už má Jeremy Renner svoje místo v Hollywoodu jisté, nikdy se z něj nestala superhvězda. Pokus nahradit Matta Damona v Bourneovi nevyšel, v další Mission: Impossible ho neuvidíme a v Avengers je jeho Hawkeye trochu upozaděný. Renner ale naštěstí pořád zvládá točit dobré filmy, jako loňské sci-fi drama Příchozí nebo prý vynikající detektivku Wind River, ve které řeší zločin v indiánské rezervaci a scénář a tentokrát i režii obstaral Taylor Sheridan, autor Hell or High Water nebo Sicaria.  O práci se tedy bát nejspíš nemusí. Příští rok ho čekají další Avengers, ale teď kývl i na film, který by přeci jenom mohl jeho herecké schopnosti otestovat o něco víc. 

 

Půjde o adaptaci knih Doc a Epitaph: A Novel Of the O.K. Corral a Renner si tu zahraje legendárního pistolníka Doca Hollidaye, který začínal jako zubař, pak se z něj stal profesionální karetní hráč a nakonec přítel Wyatta Earpa, po jehož boku bojoval v přestřelce u ohrady O.K., což byla jedna z nejslavnějších bitek éry divokého západu. Holiday je dnes považován za jednu z nejvýraznějších osobností téhle éry a ve filmech si ho zahráli třeba Kirk Douglas nebo Val Kilmer. S dobrým režisérem by z toho mohl vylézt zajímavý film. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace