Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Král Artuš láká do kina


ikona
Mr. Hlad
charlie hunnamexcaliburguy ritchiejude lawking arthur
Režisér Podfu(c)ku a Sherlocka Holmese zkouší fantasy. A vypadá to, že jeho příběh o Excaliburu by mohl mít pořádné koule.  

Fantasy Král Artuš: Legenda o meči se jen výjimečně objevovala v žebříčcích nejočekávanějších filmů letošního roku. První trailery extra nepřesvědčily, látka je celkem známá a filmaři už se jí chopili několikrát, takže diváci mají možná pocit, že už nemá co nabídnout, herecké obsazení není extra hvězdné a velkohubé kecy o tom, že jde o první část několikadílné série, působily trošku vychtěně. S blížící se premiérou se do toho však Guy Ritchie a jeho parta opřeli a chtějí ze své novinky udělat film, který bude úspěšný a to plánované pokračování si nakonec vybojuje. Poslední upoutávky už dokázaly do kina celkem nalákat a teď tu máme devět klipů, které mají dohromady asi deset minut a možná vám v rozhodování, jestli jít, nebo zůstat doma, trošku pomůžou. 

 

Čeká vás superzlý Jude Law, Ritchieho režisérské trademarky v podobě extrémních zpomalovaček, celkem fungující snaha udělat z Artuše zábavný dobrodružný film a ne něco, co se bere smrtelně vážně, a především konečně i pár fantasy prvků. Pán prstenů z toho sice nebude, ale blbnutí s Excaliburem a Guinevera a její kouzlení se zvířátky rozhodně vypadají zajímavě. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace