Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #399 o Watchmenech a Vetřelci


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kde se objevil pravý Jack Sparrow? Jak to vypadá na place Covenanta? A kdo je sakra Jared Kushner? 

Výplach před svátkem práce.

Pátrání týdne

Ivanka Trumpová a Jared Kushner teď patří mezi nejvlivnější lidi na světě. John Oliver se tedy pokusil vypátrat, co všechno o nich vlastně víme, a jeho zjištění jsou stejně zábavná jako děsivá.

Volby týdne

Ano, dáme si ještě jednoho Olivera. Tentokrát o francouzských volbách, které jsou mnohem důležitější, než si možná myslíte.

 

Srovnávačka týdne

Jsou lepší comicsoví nebo filmoví Watchmeni? Na tuhle (velmi snadnou?) otázku se snaží odpovědět Youtube kanál Mr. Sunday Movies, který tentokrát stihnul zabrousit i k V jako Vendeta nebo Lize výjimečných.

 

Zákulisí týdne

Adam Savage z Bořičů mýtů se dostal na plac nového Vetřelce a fanoušci slavné ságy určitě potřebují vidět, co všechno tam prováděl.

 

Vystoupení týdne

Hans Zimmer se pořád nebojí vylézt na pódium, pokud tedy máte rádi jeho batmanovské soundtracky, zkuste tenhle koncertní remix.

Pirát týdne

Johnny Depp se vydal propagovat nové Piráty z Karibiku do Disneylandu (samozřejmě do příslušné atrakce) a přítomní fanoušci z toho měli velkou radost.

 

Prezident týdne

Simpsonovi už Donalda Trumpa tepali několikrát, takže není divu, že se  rozhodli "oslavit" jeho prvních 100 dní v Bílém domě.

 

Klip týdne

Paul Thomas Anderson momentálně točí "módní" film s Danielem Day-Lewisem, ještě před začátkem produkce ale věnoval svůj čas novému klipu skupiny HAIM.

 

Hráč týdne

Conan O’Brien servíruje další díl (famózní) videosérie Cluless Gamer, tentokrát s VR novinkou Wilson’s Heart.

Duel týdne

Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na to, jaký díl Pirátů z Karibiku máte nejradši. Nepřekvapivě vyhrála jednička, dvojka ale sesbírala mnohem víc hlasů, než by člověk čekal.

Tentokrát si dáme trochu comicsového hateu. Marvel vybudoval obří filmový vesmír a za pár dní ho rozšíří Strážci Galaxie Vol. 2. Právě druhé díly ale tomuhle studiu mnohdy drhnou, duelová otázka proto zní: "Která z marveláckých dvojek je podle vás NEJHORŠÍ?" Svého, ehm, favorita napište do perexu a přihoďte pár důvodů, ať si Hlad hezky počte, než mě to za trest nechá spočítat.

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (45)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace