Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Stallone a comicsovka od autora Kingsmanů


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxykingsmenmark millarsylvester stallone
Sylvester Stallone by se mohl objevit v epické sci-fi comicsovce ve stylu Flashe Gordona a Nesmiřitelných.  

Když to Sylvester Stallone naposledy zkoušel s comicsy, ošklivě se spálil. Jeho devadesátkový Soudce Dredd měl sice velkolepou výpravu i skvělé obsazení, ale jinak se moc nepovedl a lidi na něj taky nechodili. Za pár dní by si však Sly mohl napravit chuť ve Strážcích Galaxie 2 a podle Jamese Gunna by se mohl objevit i v dalších filmech a teď to vypadá, že se možná dočká ještě jedné comicsové štace. Podle neoficiálních informací a drbů by si totiž mohl zahrát v adaptaci comicsu Marka Millara Starlight. A kombinace Slye a autora Kingmanů nebo Wanted je rozhodně lákavá. 

 

Starlight je příběh vesmírného superhrdiny Dukea McQueena, který před čtyřiceti lety zachránil galaxii. A vesmír potřebuje jeho služby znovu. On sám ale moc dobře ví, že už uteklo hodně času od doby, kdy tyhle věci zvládal levou zadní. Předloha je prý kombinace Flashe Gordona a comicsového Návratu temného rytíře, což zní dobře a hlavní hrdina by měl být něco jako Buzz Rakeťák z Toy Story říznutý Eastwoodem z Nesmiřitelných. Díky Loganovi jsou stárnoucí a životem unavení drsňáci dost v kurzu a Stallone by pro podobnou roli byl ideální. Navíc by mu mohla dát možnost nejenom se vyřádit v akci, ale i něco si poctivě odehrát. Pořád jsme však v rovině drbů a oficiálně se naposledy o projektu mluvilo v roce 2014, kdy psal scénář Gary Whitta, autor Rogue One. Každopádně podobný film bychom asi v kinech viděli rádi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace