Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinky Liama Neesona a Bradleyho Coopera


ikona
Mr. Hlad
bradley cooperjonah hillliam neesonna obzoru
Liam Neeson a další hvězdy vykrádají banky, Bradley Cooper zkouší režírovat Lady Gaga, hvězda Rozpolceného chystá další horor a Joaquin Phoenix chce Oscara.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a vždy prvního, jedenáctého a jednadvacátého v měsíci se v ní objeví novinky. Vždycky do ní nacpeme osm chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

V thrilleru Marrowbone se mladá hororová hvězda Anya Taylor-Joy odstěhuje na farmu, kde se dějí podivné věci. V Madness in the Method kámoš Kevina Smithe Jason Mewes na vlastní kůži zjistí, že stát se seriózním hercem může být smrtelně nebezpečné. 

 

Režisér oscarové pecky 12 let v řetězech se chystá ve Widows vyprávět příběh vdov, jejichž  manželé se živili jako bankovní lupiči. A jejich polovičky v tom hodlají pokračovat. Hororové drama The Third Wave vám zase ukáže, co se děje se světem, když se povede vyléčit nákazu, která měnila lidi v zombíky. 

 

Biografické drama Goodbye Christopher Robin se točí okolo autora Medvídka Pú a Margot Robbie si v něm vyzkouší vážnější hereckou polohu. Komedie Going Places zase oživí kultovního Jesuse z klasiky Big Lebowski. Vrátí se John Turturro, který tentokrát i režíruje. 

 

Za kameru se postaví i Bradley Cooper a natočí novou verzi klasiky Zrodila se hvězda, kde se pokusí protlačit do světa show-byznysu talent v podobě Lady Gaga. A v dramatu Don´t Worry, He Won't Get Far on Foot se pod vedením Guse Van Santa sejdou Joaquin Phoenix, Jonah Hill a Jack Black. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace