Diskuze k článku Ztracené město Z: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
04.01.2018 11:08:35

4/10

Tak za me souhlas s Rimsym. Hrozna nuda. Nevtahlo mi to. Jeste, ze jsem kino vynechal. Mel jsem problem to dokoukat.
0 -3
reagovat
03.09.2017 14:47:51
Parádní film. Perfektní režie, skvělé herecké výkony, výprava, kamera, hudba, zvuky. Prostě hodně vymazlený film. Fakt mě mrzí, že jsem na tom nebyl v kině. 8/10
1 0
reagovat
11.05.2017 23:28:12
Byl jsem dva týdny zpátky a pořád to mám v hlavě. Naposledy mi tak leželo v hlavě Arrival. Je to prostě jiné, jde si to svou cestou a proto je to nezapomenutelné. A Pattison je výborný (tohle bych nikdy neřekl, že napíšu)
0 0
reagovat
11.05.2017 21:47:54

9/10

Tři čtvrtiny stopáže silných 8/10, ale konec mě dokonale semlel. Skvělá old school režie, nádherná dobová atmosféra (nominaci za adaptovanej scénář prosím), výbornej Hunnam a tradičně úžasná Sienna Miller. (+ Spider Man s knírkem :D)

Běžte na to.
0 0
reagovat
05.05.2017 10:55:16
Proč posíláte Rimsyho na normální filmy?
1 0
reagovat
26.04.2017 14:36:41

Snipsley

Měl jsem úplně stejnej dojem. Neříkám, že bych chtěl nějaký krvák, ale ten melacholickej a nejasnej konec mi nesednul.
0 0
reagovat
26.04.2017 12:39:04
Je to natočené strašně suprově. Ale bohužel škoda toho konce, celou tu dobu jsem doufal v odměnění diváka v podobě explicitnějšího a epičtějšího ukončení. 
0 0
reagovat
24.04.2017 01:30:29
Nikdy bych nerekl, ze zrovna tento film budu chtit videt v kine. Ale spkojene recenze ve svete, u nas, nespokojeny Rimsy a moc zajimave tema, me presvedcuji o opaku. V sobotu mam jasny plan8)
0 0
reagovat
22.04.2017 02:35:21

KarelR

Protoze si vecer pil?
0 0
reagovat
21.04.2017 23:50:29

8/10

Výbornej film s parádní atmosférou. Mě tyhle dobrodružné objevitelské výpravy vždycky strašně fascinovali. Škoda, že podobných filmů z tzv. "belle epoque" (začátek 20. století) se netočí víc...

Trochu to sráží jen na můj vkus příliš melancholický konec, osobně by mi sedlo něco explicitnějšího.
0 0
reagovat
21.04.2017 10:21:54
Proč začínám mít pocit, že je Rimsy nová Spáčilová? :D:D:D
1 0
reagovat
21.04.2017 10:04:31
Klasickej Rimsy. Jak me to predtim vubec nelakalo, tak si po ty recenzi zacinam rikat, ze do toho kina snad i pujdu :+
A koukam, ze nejsem jedinej, na kteryho Rimsyho recenze maji podobny efekt :D
1 0
reagovat
21.04.2017 09:32:24
Jasná devítka. Rimsy zapomněl, že nemusí jenom hejtovat :D
2 0
reagovat
21.04.2017 09:11:03
Tak u nějakých Babovřesk mě nepřesvědčí ani Rimsyho hejt :D ale jak jde o nějakou komiksovku nebo akční film, tak je Rimsyho skepticismus jasným znamením, že mě se to bude líbit. 
0 0
reagovat
20.04.2017 23:25:54

Svarec

Chodit na věci, který Rimsy pohaní, je zajímavá strategie. Takhle bych teda žít nechtěl... :D
0 0
reagovat
20.04.2017 22:56:19
Jo on to napsal Rimsy :D Tak teď už je to jasné, že kino mě nemine :D
1 0
reagovat
20.04.2017 22:51:09
U mňa 8/10. Výnimočný, zvláštny film s nečakane ponurou atmosférou, pripomínalo mi to až nejakého Malicka či Herzoga. Hunnam tam hrá ako skutočný herec. :)
1 0
reagovat
20.04.2017 20:25:37
Rimsy vs. zámořští kritici :) Mám rád tyhle střety názorů. Uvidíme v kině.
0 0
reagovat
20.04.2017 19:53:06
RT hovoří jinak, takže do kina se pořád chystám :+
0 0
reagovat
20.04.2017 19:23:19
Hodně jsem se na to těšil, takže mě nějaká recenze neodradí, akorát kvůli času až v květnu.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2018.
Všechna práva vyhrazena.
Hosting zajišťuje: Stable.cz
Kontakty: Technická podpora | Redakce

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se na MovieZone zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se