Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sly proti Strážcům Galaxie?


ikona
Mr. Hlad
guardians of the galaxymarvelsylvester stallone
Kurta Russella už jsme v trailerech viděli a teď je už konečně jasné i to, koho si zahraje představitel Ramba a Rockyho.  

Strážci Galaxie se vrátí do kin samozřejmě ve známé sestavě, ale dorazí i spousta nováčků. Viděli jsme novou hrdinku Mantis, představil se i Kurt Russell jako Ego, ale o postavě Sylvestera Stallonea se toho zatím moc nevědělo. Respektive skoro nic, jen to, že s ním mají Marvel a James Gunn větší plány a že by pro něj blížící se sci-fi jízda neměla být jednorázovka. Pár týdnů před premiérou ale už máme jasno i okolo jeho role. 

 

Sylvester Stallone by si měl zahrát postavu jménem Starhawk, což je vesmírný antihrdina a ne úplně stoprocentní klaďák. Ve dvojcce Strážců Galaxie bude šéfovat Ravagers, vesmírným pirátům, jejichž členem byl v jedničce i Michael Rooker alias modrý drsoň Yondu. Tihle dva pánové se však před lety museli postavit proti sobě a nemají se zrovna v lásce ani teď, když na sebe náhodou narazí v místě jménem Iron Lotus, kam členové Ravagers chodí za zábavou. Navíc to vypadá, že Yondu už k Ravagers ve dvojce patřit nebude a že se přidá ke Strážcům Galaxie, protože ho jeho vlastní parťáci vyhnali, když odmítl jít Star-Lordovi po krku za to, že ho na konci prvního filmu ošidil. No zkrátka by mělo dojít k poměrně osobní a hodně vyhrocené konfrontace. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Sylvester Stallone a Michael Rooker si spolu zahráli už v devadesátkovém akčňáku Cliffhanger. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace