Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #397 o Loganovi a Matrixu


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganmatrixtransformersvíkendový výplach
Jak by vypadal Matrix s Willem Smithem? Mohl Logan dostat efektnější konec? A umí Arnold motivovat?  

Na poslední chvíli psaný Výplach

Loučení týdne
Před pár měsíci zemřela Carrie Fisher. Asi to nikdo moc nečekal, ale princezna Leia tu s námi dnes už zkrátka není, naštěstí se objeví ještě v zimě v osmých Star Wars, ale to velké loučení proběhlo tenhle týden na akci Star Wars Celebration. A to video je sakra doják.

Auto týdne
To, že autům nerozumím a zajímají mě asi jako jméno vítěze příští Superstar, je asi většině čtenářů dobře známá věc. Ale pěkné auto ocenit umím, to zas jo. Dodge Viper byla legenda, ale i legendy to dřív nebo později musí zabalit a teď přišel čas i pro tuhle. A loučení s fanoušky probíhá ve velkém stylu, za který by se nestyděla ani banda kolem Dominica Torretta. 

 

Motivace týdne
Osobní kouči a odborníci na osobní rozvoj jsou dle mého naprosto bezvýznamného názoru lidé srovnatelní s prodejci pojištění a životního spoření. Prostě kdyby neexistovali, nikomu by nechyběli. Na druhou stranu když se vás pokouší motivovat Arnold Schwarzenegger a další kutluristická legenda Franco Columbu, tak možná stojí za to si to poslechnout, ne? 

Natáčení týdne
O sérii Rychle a zběsile se často mluví jako o filmech pro velké malé kluky. Což nemusí být nutně špatně, jakmile totiž tvůrci hodí za hlavu ambice točit něco seriózního, můžou si dovolit podobné voloviny, jako vídáme právě tady. A ono to natáčení může být ve výsledku mnohem zábavnější než dělat drama se Seanem Pennem. 

 

Střelba týdne
Adam Savage má parádní práci. Leze, kam se mu chce a testuje věci, které prostě a jednoduše jsou cool. Teď se stavil v Torontu na natáčení sci-fi seriálu The Expanse a chtěl vědět, co se vlastně děje, když dojde na akční scénu, při které se střílí a musí se sladit bezpečnost s tím, aby to vypadalo dobře

 

Casting týdne
Pokud něčeho Will Smith dnes lituje, můžou to být dvě věci. Zaprvé že nehlídal víc Jadena, ze kterého se vyklubal parádní magor, a zadruhé že se rozhodl natočit Wild Wild West místo Matrixu. Keanu Reeves naštěstí odvedl skvělou práci, pokud byste ale chtěli vědět, jak by to celé vypadalo se Smithem, tak si pusťte video.

Skladatel týdne
Tom Holkenborg alias Junkie XL je DJ, ale v poslední době i čím dál tím zajímavější jméno v oblasti filmové hudby. Šílený Max: Zběsilá cesta, Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti, Deadpool... je o něm slyšet. A na rozdíl od spousty dalších skladatelů nesedí jen ve studiu, ale rád se o svoje tvůrčí postupy a práci podělí se světem dlouho před tím, než je hotový výsledek. Takže pokud hledáte inspiraci, nebo chcete něco odkoukat, mrkněte sem a projeďte si celý jeho kanál. 

 

Konec týdne
Jackmanův Logan je jedním z nejlepších filmů letošního roku a moc nevím, čím by ho šlo vylepšit. Na druhou stranu já se neživím tím, že bych o takových věcech měl přemýšlet a pak kvůli nim dělal šestiminutová videa, ve kterých dojde i na zpívání songů z muzikálových Bídníků a Deadpoolův zadek. O to se stará někdo jiný

 

Vysvětlovačka týdne
Transformers je ten typ filmové série, kterou byste asi svým prarodičům neměli pouštět. Nejspíš by na konci jedničky, která je zdaleka nejlepší, dostali pocit, že se světem je něco špatně a že oni jako generace zklamali, když dovolili, aby tohle vzniklo. Ale děcka je mají rádi a nám by se s trochou štěstí ta pětka taky líbit mohla. Teď jsou však podstatná ta děcka, která se pokouší vysvětlit, o čem že ti Transformeři vlastně jsou. Moc jim to nejde, ale naštěstí jim pomůže Optimus

 

Duel týdne
Karel se vás minulý týden ptal, na který z letních blockbusterů se nejvíc těšíte. Na prvním místě skončili Strážci Galaxie 2, kousek za nimi pak Válka o Planetu Opic, pak nový Vetřelec a z hodně velké vzdálenosti na tuhle trojku koukalo osmé Rychle a zběsile, noví Piráti z Karibiku a Transformeři s jedním hlasem. A já tu teď veřejně deklaruji, že pokud Karel ještě jednou udělá takhle debilní duel, kvůli kterému si budu muset dělat tabulku, abych spočítal výsledky, tak se na to buď vykašlu, nebo si to bude počítat sám. 

 

My to uděláme jednodušší. Samuel L. Jackson si ze sebe úspěšně dělá srandu v traileru na akční komedii Hitman´s Bodyguard. V Hollywoodu už působí víc jak třicet let, nás by tedy zajímalo, v jakém filmu máte Samuela L. Jacksona nejradši. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace