Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Novinky Toma Cruise a režiséra The Raid


ikona
Mr. Hlad
dan stevensemma stonena obzorutom cruise
Tom Cruise chystá další Mission: Impossible, Emma Stone míří do historie, Režisér The Raid si to rozdá s nebezpečnou sektou a Penélope Cruz a Javier Bardem chystají dost nečekanou romanci.  

Rubrika Na obzoru nám z homepage zmizela, z MovieZone ale ne. Najdete ji tady a každý týden do ni nacpeme šest chystaných projektů, které se momentálně kutí, ať už u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Emma Stone se díky Oscarovi dostává do serióznější herecké ligy a zkusí toho využít v dramatu The Favourite, které bude vyprávět o anglické královně Anně, poslední z rodu Stuartovců. Režisér The Raid Gareth Evans se v Apostle vydá spolu s Danem Stevensem hledat unesenou dívku na ostrov, který ovládá nebezpečná sekta. 

 

V dramatu Lean on Pete si zahrají Travis Fimmell a Steve Buscemi a budou pomáhat mladému klukovi hledat rodinu. A starat se o koně. A Penélope Cruz se v dramatu Escobar zamiluje do Javiera Bardema. Navzdory tomu, že ten si tu zahraje nejslavnějšího obchodníka s drogami na světě.  

 

Ethan Hunt vydá na další misi v šesté Mission: Impossible a přibere k sobě nově i Henryho Cavilla. Supermana konečně čeká pořádná akce. A Richard Gere v dramatu Three Christs zjistí, že není žádná sranda starat se o tři schizofreniky, když si každý z nich myslí, že je Ježíš. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace