Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Deadpool si konečně našel Cablea


ikona
KarelR
deadpooldeadpool 2josh brolinryan reynolds
Brad Pitt, Russell Crowe, Dolph Lundgren, Stephen Lang, Pierce Brosnan, Michael Shannon, David Harbour a samozřejmě Keira Knightley mají smůlu! 

Proč neobsadit dvě nejobletovanější hollywoodské role v jeden večer, hm? Internet ještě pořád řeší, že je Jude Law nový Brumbál, a už tu máme protiúder od Foxů, kteří po dlouhém hledání našli Cablea. Supervojáka z budoucnosti, který bude zatápět (a tak trochu dělat kámoše) Deadpoolovi, si nakonec zahraje Josh Brolin. Jeho smlouva má přitom zahrnovat hned 4 filmy, rozhodně tedy nepůjde o jednorázový štěk.

Co všechno Brolina čeká? V první řadě dvojka Deadpoola, jejíž premiéra je v plánu na rok 2018, a pak by měl co nejdřív přeběhnout do týmovky X-Force. Zbytek jeho smlouvy může teoreticky pokrýt X-Force 2 a X-Force 3. Zároveň je ale ve hře trojka Deadpoola, která je prakticky jistá a měla by vznikat téměř paralelně s prvním dílem X-Force.

 

Samotný Brolin je samozřejmě comicsovým veteránem, který se objevil v Jonahu Hexovi, dvojce Sin City a trojce Mužů v černém, takže... zatím neměl příliš šťastnou ruku. Momentálně ale zatápí Avengers jako Thanos a drsňák Cable bude ohromně vděčná role, tak doufejme, že se jeho štěstí obrátí. Po tom, co mu Ben Affleck vyfouknul roli Batmana, si nějakou kariérní trefu určitě zaslouží.

---

Vytáhni v hospodě: Takhle Brolin s Downeym blbnuli v roce 2014 na Comic-Conu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace