Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #396 o Nicholsonovi a Helmově žlebu


ikona
KarelR
víkendový výplach
Kdo pozval Emmu Stone na maturák? Proč je Jack Nicholson herecký bůh? A koho rozbrečelo setkání s Rockem? 

Relativně slunečný výplach.

Tráva týdne

Kdybyste měli týdně sledovat jediný pořad, bez debat je to Last Week Tonight with John Oliver. Zdejší humorné analýzy vážných problémů nemají chybu a možná vás bude zajímat, že se tohle pondělí řešily absurdní zákazy kolem marihuany.

Rusko týdne

Doufám, že už Hlad tohle video neodchytil, ale vyprávění Louise C. K. o Rusku je už z principu potřeba šířit dál.

 

Maturák týdne

Amerika se tenhle týden zabouchla do středoškoláka, který vypadá jako Ryan Gosling a pozval Emmu Stone na maturák scénou z La La Landu. Emma už mu vzkázala, že pracuje v Londýně a bohužel to nedává, to video je ale i tak moc fajn.

 

Kraťas týdne

Před Moanou běžel kraťas Inner Workings, v němž disneyovci ukazovali strasti kancelářského života, a teď tu máme další tematický kousek. Španělská osmiminutovka Alike je v jádru dost podobná, přihazuje ale do hry potomka a je ještě úroveň lepší.

 

Fanda týdne

Jimmy Fallon a Rock se nedávno převlékli za maskotí verze sebe sama a sbírali objetí od fanoušků. To ještě takové terno není, pak se s nimi ale fotili a odhalovali svoji identitu, což může člověka docela sejmout.

Upřímný trailer týdne

Třetí Rychle a zběsile je jediný díl série, který jsem neviděl a vlastně po tom ani netoužím. Možná jste na tom stejně, možná ne, v každém případě by vás ale mohl zajímat jeho upřímný trailer.

 

Magor týdne

Jack Nicholson je herecká extratřída, která se díky bohu vrátí do kin v remakeu Toniho Erdmanna. Než se tak ale stane, nechte si Nerdwritera vysvětlit, jak geniálně Jack hraje hněv.

 

Bitva týdne

A Nerdwriter podruhé, tentokrát s ohlédnutím za Helmovým žlebem. Taky máte pořád pocit, že to je nejlepší filmová bitva všech dob?

 

Reklama týdne

Jen máloco teď vzbudilo větší kontroverzi než nová reklama od Pepsi s Kendall Jenner. Není tedy divu, že si tenhle úlet vzali do parády v Saturday Night Live.

Duel týdne

V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na to, komu byste po (případném) odchodu Bena Afflecka přihráli roli Batmana. Jasným vítězem se stal Jon Hamm, s čímž se dá akorát hlasitě souhlasit.

Tenhle týden se podíváme na letní popcorny. Už dlouho se nadává na to, že jsou v kinech akorát pokračování velkolepých sérií, od dubna do srpna (tzn. za 5 měsíců) ale mezi 76 novými filmy najdete jen 6 úplně klasických blockbusterových sequelů (Spidey je technicky jednička a nepočítal jsem animáky). Duelová otázka tedy zní: Na které z šesti letních blockbusterových pokračování (níže máte plakáty) se těšíte nejvíc? Svého favorita hoďte do perexu, připište pár důvodů a klidně tuhle statistiku použijte, až zas někdo bude křičet, že to je v kinech samý sequel za 200 mega.

 

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (39)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace