Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Moucha se vrátí


ikona
Mr. Hlad
david cronenbergmouchathe fly
Klasika Davida Cronenberga, ve které se Jeff Goldblum měnil v obří a slizký hmyz, se dočká nové verze. A nemusela by být zlá.  

V Hollywoodu se dnes nejspíš uvažuje o předělávce každého dobrého nebo alespoň trochu známého filmu z osmdesátých let. Ne každý pokus o remake to samozřejmě dotáhne do kin, ale je jich dost a naneštěstí jen málokdy dovedou splnit očekávání fanoušků. Teď došlo na Mouchu. Asi nejslavnější film Davida Cronenberga se točil kolem ambiciózního vědce, jenž experimentoval s teleportací a trošku se mu to vymklo z rukou, když do jeho stroje vlétla malá muška. Výsledkem bylo, že se on sám začal měnit v muší monstrum. Z Mouchy je dnes klasika, Jeff Godlblum se díky ní stal kultovním hercem a z některých scén se člověku zvedá kufr i dnes. 

 

Foxové teď chystají předělávku, kterou by mohl napsat a režírovat J.D. Dillard, autor celkem chváleného kouzelnického thrilleru Sleight. Ten teď prozradil takové ty klasické PR věci. Že je fanda, že se chce soustředit na postavy a tak. Pak se ale rozkecal tím zajímavějším směrem. Svou vizi nové Mouchy přirovnává k nové Planetě opic a jeho remake osmdesátkové klasiky by měl být taky akční a technicky precizní, především však silný v emocích a v charakterech. Docela dobře se to čte, protože novou Mouchu, ze které by vyrostl další béčkový blábol, svět asi fakt nepotřebuje. Smlouvu na film zatím ovšem podepsanou nemá a momentálně chystá horor Sweetheart s Kiersey Clemmons a Emory Cohenem, takže nejspíš bude záležet i na tom, jak oba jeho menší filmy v kinech uspějí. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Jedním z producentů Mouchy byl Mel Brooks, režisér Spaceballs a dalších parodií. Snažil se to utajit, protože se bál, že jeho jméno by vážně míněnému hororu ublížilo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace