Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Call of Duty míří do kin


ikona
Mr. Hlad
call of duty
Ačkoliv jsme se pořád ještě nedočkali skutečně dobrého a úspěšného filmu podle herní předlohy, teď by tohle prokletí chtěla zlomit jedna z nejslavnějších herních značek všech dob.  

Adaptace her Warcraft a Assassin´s Creed v kinech vloni neuspěly zdaleka tak, jak by si jejich tvůrci a fanoušci přáli, a tak musíme čekat na rok 2018, kdy se herní průmysl opět pokusí dobýt Hollywood. Půjde na to přes zatím zajímavě vypadajícího Tomb Raidera a snad už konečně i přes filmovou verzi Uncharted. Ale teď to vypadá, že zajímavé věci se začínají dít i okolo válečné střílečky Call of Duty. Ta patří mezi komerčně nejúspěšnější herní značky současnosti a ačkoliv se najde i dost hráčů, kteří jí otevřeně pohrdají, základna fanoušků je dost velká na to, aby filmová verze mohla uspět. Navíc to vypadá, že společnost Activision má trošku větší ambice než jen jeden film.

 

Její šéfové teď prozradili, že v plánu je celý filmový vesmír, navíc i lehce propojený, takže ho sami ho přirovnávají k tomu, co se povedlo vytvořit Marvelu. Měli bychom se dočkat filmů ve stylu série Black Ops, kde se válčí tak trochu tajně a v místech, kam novináři nejezdí, ale i příběhů vycházejících minimálně stylově z Modern Warfare, v nichž se podíváme na bojiště, kde se rozhoduje o osudu celého světa. A dojde i na něco mezi tím. Samozřejmě to celé prý nebude realistická akce, ale adrenalinem našlapaná jízda jako hry. Ty mimochodem s filmy koketují už chvíli, hrdiny dabovali Sam Worthington nebo Ed Harris a přímo na obrazovkách si záporáky zahráli Kevin Spacey či Kit Harrington. A kdy tohle všechno uvidíme v kině? Vlastně celkem brzy, první film by prý mohl být v kinech už příští rok. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace