Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man a král detektivek


ikona
Mr. Hlad
Jo Nesbøtobey maguire
Spisovatel Jo Nesbø dobyl literární svět, teď se chystá na Hollywood. A bere to poctivě.  

Počítám, že severské detektivky mají hromady fandů po celém světě. Já si k nim tedy cestu ještě nenašel, ale když vlezu do knihkupectví, zabírají tam poměrně dost prostoru. A pochopitelně nejvíc si ho pro sebe uzurpuje Jo Nesbø, který je považovaný za jedničku v tomhle oboru. Vědí to i filmaři. Adaptace jeho Lovců hlav vznikla ještě v Evropě, šlo však rozhodně o dost zajímavou podívanou, letos ovšem uvidíme i to, jak si s ním poradí Hollywod. Na podzim do kin dorazí Sněhulák, kde si detektiva Harryho Holea zahraje Michael Fassbender. A s Nesbem má teď plány i Tobey Maguire. 

 

Toho už jsme ve velkém filmu neviděli pěkně dlouho. Točí spíš malé, pokud tedy vůbec točí, a věnuje se i produkci. Teď chce ovšem vyzkoušet i režii. U adaptace Nesbøvy povídky Krev na sněhu se objeví poprvé za kameru a a vzhledem k tomu, že je i jedním z producentů, nejspíš si teď rozmýšlí, jestli zkusí i hlavní roli. Fandové asi vědí, o co jde, ale pro ty ostatní – hrdinou Krve na sněhu je zabiják Olav, který je ve své profesi poměrně dobrý a hlavně je na něj spolehnutí. Situace se ovšem změní v okamžiku, kdy má zabít manželku svého šéfa a tak trochu se do ní zakouká. S trochou štěstí by z toho mohla vylézt zajímavá věc. 

---

Vytáhni v hospodě: V roce 2013 plánoval Krev na sněhu Leonardo DiCaprio, ale dal přednost jiným projektům. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace