Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nová MovieZone je tu!


ikona
imf
Nejde o Apríl, ani o předčasné Vánoce. Po letech slibování jsme do toho konečně praštili a MovieZone v novém hávu se starými ksichty spouštíme právě teď. 

Ne, nevypadly vám oči. Původně jsme nasazení novému designu plánovali jako sofistikovaný aprílový žertík... až v neděli by lidem došlo, že si neděláme legraci a protesty v ulicích by tak byly omezeny na minimum. Rozhodli jsme se ale, že vám dáme na strávení nové situace celý víkend. Změna je život a my jsme museli udělat krok kupředu - definitivně odstřelit datově objemnou archaickou verzi, která se nepodobala svému mobilnímu dvojčeti a nerespektovala aktuální trendy.

Momentálně se nacházíme v boji s nejrůznějšími nedodělky a bugy, jak se ostatně dalo předpokládat. Tuhle novou verzi testujeme už několik měsíců, ale teprve při ostrém nasazení se odhalí všechny slabiny. Proto vás teď prosíme, abyste v komentářích nebo v diskuzních fórech obecně hlásili vaše konkrétní zkušenosti, ale především technické nedostatky a poruchy různých funkcí. Jakmile se vše ustálí, představíme vám novou MovieZone se vším všudy, včetně nových či nově fungujících funkcí. Doufáme, že to pro vás i s novou fasádou bude pořád místo, kam se budete vracet za články, lidmi a samozřejmě i trailery, novinkami, recenzemi a dalším obsahem.

Příjemný víkend přeje redakce MovieZone, ale taky programátorské jádro, které se teď horečně snaží všechny chybičky zalepit. Dejte nám pár dní na vychytání a zbytečně nepanikařte, pokud něco nefunguje. Pracujeme na tom.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace