Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Rychle a zběsile 8


ikona
KarelR
prvni reakcerychle a zběsile 8
Jak se osmička líbila prvním divákům? 

Vin Diesel znovu potvrdil, že je Rychle a zběsile 8 tak trochu novým začátkem pro celou ságu a hlavně prvním dílem chystané trilogie. V Universalu se tudíž modlí, aby se film povedl a nekoukal na tržby sedmičky z moc velké dálky (1,5 miliardy tentokrát nehrozí), a teď jim z půlky spadl kámen ze srdce. Pročpak? Protože se film na CinemaConu promítnul prvním divákům a ti jsou s ním spokojení.

 

V publiku byli hlavně kinaři a filmoví publicisté, a ti tvrdí, že je osmička přesně tou velkolepou zábavou, jíž slibují trailery. Film je prý ohromně přehrocený a Rock je v něm v podstatě superhrdina. Spolu se Stathamem má ale všechno táhnout a skvěle bavit jak v akčních scénách, tak v (překvapivě celkem chválených) dialozích.

 

V jádru to tedy vypadá, že Rychle a zběsile 8 potěší fanoušky a vyvolá pár dalších debat o tom, jak moc absurdní by tahle série vlastně měla být. Odpověď samozřejmě zní, že tak moc, jak se jí zrovna zachce. Připravte se proto na „more of the same“ a doufejme, že bude osmička vážně tak našlápnutá a nadšeně přepálená, jak tvrdí první šťastlivci.

P. S. Zvěsti o obří stopáži se nepotvrdily, film má podle všeho 2 hodiny a 8 minut.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (19)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace