Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman a Sebevražedný oddíl hledají scenáristy


ikona
KarelR
batmansebevražedný oddíl
Bude Ben Affleck dál hrát Batmana? 

Další den, další zprávy ze světa DC Comics. Tentokrát tu máme jednou špatnou a jednu veskrze dobrou, tak se snad v diskuzi nerozpoutá masakr. O čem bude řeč? V první řadě o scénáři Sebevražedného oddílu 2, jenž by měl obstarat Adam Cozad. A hned záhy se podíváme na Batmana, u kterého prý letělo do koše všechno, co vymysleli Ben Affleck a Geoff Johns.

 

Pokud vám to ještě nedošlo, onou špatnou zprávou je Adam Cozad, jenž má za sebou jen dvě scenáristické prohry. V roce 2014 šel do kin jeho Jack Ryan, který hrdinu poslal střemhlav do televize (v novém seriálu od Amazonu si zahraje John Krasinski). A o dva roky později se Cozad podepsal pod Legendu o Tarzanovi, která sice vydělala 356 milionů, jenže stála 180 a prakticky nikomu se nelíbila.

Cozad nejspíš sepíše jen první nástřel scénáře, který si později upraví sám režisér (možná Mel Gibson, možná někdo úplně jiný). Jako výchozí bod ale rozhodně nebudí důvěru a bylo by velkým překvapením, kdyby jeho materiál doputoval až před kamery. Že je několik přepisů u blockbusterů norma? Samozřejmě. Stačí se podívat o kousek vedle k Batmanovi, s nímž prý Matt Reeves začíná od nuly.

 

V tuhle chvíli není jasné, jestli si scénář napíše sám, nebo jej někomu zadá (spíš počítejte s možností číslo dvě). Už pár týdnů se ale traduje, že mu Warneři dali plnou kreativní kontrolu, aby projekt neopustil a Batman neprošel další výměnou režiséra. Reeves provedl to samé i s Úsvitem planety opic a vlastně je dobře, že si svůj film postaví od základů. Premiéra se tím však znovu posouvá, v roce 2018 tedy s Batmanem rozhodně nepočítejte.

---

Vytáhni v hospodě: Ben Affleck na Facebooku oznámil, že se léčí z alkoholismu (právě vylezl z odvykačky). Role Batmana se pořád nevzdal, v jádru ale učinil další krok k tomu, aby ji převzal někdo jiný.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace