Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Pokračování Avatara se znovu odkládá


ikona
KarelR
avatarjames cameron
Ne, nikoho to nepřekvapilo. 

Pokračování Avatara se časem rozrostlo na čtyři nové díly, které se budou natáčet zároveň. Jelikož ale máme březen 2017 a Žejksuly se stále nevrátil před kamery, asi vás nepřekvapí, že padla další premiéra. Ačkoliv to James Cameron nikdy neslíbil, Foxové se tvářili, že Avatar 2 dorazí v prosinci 2018. To je teď samozřejmě pasé a... tím novinky zhruba končí.

 

Cameron znovu vysvětlil, že dopiloval 4 scénáře, navrhnul kupu potvor a zbývá mu jen 8 let natáčení a postprodukcí. Premiéry se tedy budou řídit podle toho, kdy bude spokojený s hotovými filmy, a Foxové vlastně nemají žádnou páku, jíž by ho donutili k rychlejší práci. Snad z toho budou řádně těžit výsledné produkty. Od prvního Avatara totiž uplynulo 7 let a je jen otázkou času, kdy tahle modrá žíla nebezpečně vychladne.

---

Vytáhni v hospodě: Pro čerstvou dávku Avatara si může zajít už v květnu, kdy se na Floridě otevírá výstava Pandora - The World od Avatar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace