Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #391 o Doctoru Strangeovi a Rogue One


ikona
KarelR
víkendový výplach
Co šlo změnit na Rogue One? Z čeho se dělaly světelné meče? A proč jsou Příchozí tak super? 

Málem jarní výplach.

Letní promo týdne

Uživatel Dwarf nám poslal svůj sestřih letní pecek roku 2017. A protože to je fajnová práce, samozřejmě se o něj musíme podělit.

Konec týdne

Pánové z Jak to mělo skončit si vzali do pucu Rogue One a výsledkem je radostné sedmiminutové video, podle kterého by člověk málem upravil výsledný film.

 

Upřímný trailer týdne

Doctor Strange se dočkal upřímného traileru, který mu máchá ústa v tom, že to je v podstatě Iron Man na tripu. Well... ya don't say!

 

Filmová pecka týdne

Příchozí jsou tak super, že snad ani nepotřebují složité obhajoby. Pokud ale po jedné toužíte, ta od Nerdwritera je samozřejmě famózní.

 

Světelný meč týdne

Hardcore fandové Star Wars dobře vědí, že George Lucas vyráběl světelné meče ze starých foťáků. I přesto se ale tomuhle pěknému připomenutí těžko říká ne...

Zrušené filmy týdne

Spider-Man nemá zrovna jednoduchou filmovou historii. Hned několik celovečeráků to nedotáhlo až na plátna kin, a pokud vás zajímá proč, tady máte celkem výživnou odpověď.

 

Dvojníci týdne

O tom, že má leckterá celebrita stejně vypadající konkurenci, už byly napsány tuny článků. Nová galerie, kterou sestavili na IMDb, je ale jednoduše vyčerpávající.

 

Triky týdne

Prakticky každý hollywoodský blockbuster má dnes pár videí, která odhalují jeho digitální kouzla. Věděli jste ale, jak úžasné triky využívá malé drama Místo u moře?!

 

Animace týdne

Upozorňování na to, že je Králík Roger revoluční pecka, by dávno mělo být hrozně zbytečné. Tohle video ale shrnuje animátorské kouzlení tak důkladně, že ho vážně potřebujete vidět.

Duel týdne

V minulém výplachu se vás Mr. Hlad ptal na to, zda byste Bena Afflecka nechali v roli Batmana. Celkem jednoznačně z vás vypadlo, že ano, tak doufejme, Warnerům nakonec neuteče.

Tentokrát si dáme březnovou aktuálku. Logana máme za sebou a byla to neskutečná pecka, tenhle měsíc nás ale čekají ještě tři další velké filmy. Duelová otázka tedy zní: "Těšíte se víc na Konga, na Krásku a zvíře nebo na Ghost in the Shell?" Svého favorita hoďte do perexu a nezapomeňte připsat pár důvodů.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace