Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Kráska a zvíře


ikona
KarelR
kraska a zvireprvní reakce
Jak se povedl další disneyovský megahit? 

U Disneyho rozjeli velkou sérii hraných pohádkových hitů. Po Zlobě zabodovala Popelka a loni triumfovala Kniha džunglí, a jak dobře víte, letos přebírá štafetu Kráska a zvíře. Remake klasického animáku doufá, že všichni poběží na zpívající Emmu Watson. A přestože není pochyb o tom, že tahle vějička zafunguje (podle Teda dokonce miliardově...), nás jako obvykle zajímá spíš výsledný produkt.

 

Jak se mu zatím daří? Inu, zámořští kritici Krásku (kvalitativně) tlačí nad Zlobu, avšak za Popelku a Knihu džunglí. Z dosavadních 42 recenzí sice zvedá palec nahoru 31, průměrný rating se však potácí kolem 6,4/10. Na čem se všichni shodují? Samozřejmě na vizuálu, Kráska a zvíře je prý neskutečná pastva pro oči. Zatímco ale někteří tvrdí, že se jedná o povedenou předělávku, která spolehlivě chytne za srdce, jinde se dočtete o nepasujícím castingu a fazóně spotřebního produktu, jenž se bojí jakékoliv invence.

Nová verze Krásky a zvířete prostě odmítá něčím překvapit (snad jen s výjimkou první disneyovské homosexuální postavy) a drží se zuby nehty originálu, jehož poselství dnes už není dvakrát v módě. V podstatě to tedy zní jako fajnová pohádka s minimem ambicí, což asi bude stačit mladším divákům, ale kdo ví, jak budou reagovat ti starší.

 

Vyrazíte na novou Krásku do kina, nebo vás v tuhé březnové konkurenci (Logan, Kong, Ghost in the Shell...) zase tolik neláká? Dejte vědět v diskuzi a klidně se zmiňte i o tom, jaké prorokujete výdělky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace