Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo potrápí Gotham City?


ikona
Mr. Hlad
batmanben affleckdcgotham city sirenssuicide squad
David Ayer hledá záporáka pro Gotham City Sirens a začíná pomalu naznačovat, kdo by to mohl být. 

U DC teď mají plné ruce práce s The Batman, ale vypadá to, že si na chvilku můžou oddychnout. Matt Reeves se nakonec s Warnery dohodl, takže režiséra mají, s Benem Affleckem to snad taky dopadne a scénář je údajně hotový, takže se nejspíš brzy začne točit. Do té doby můžeme vyhlížet Wonder Woman, Ligu spravedlnosti a Aquamana. Studio ale kouká samozřejmě i dál do budoucnosti. Námluvy s Melem Gibsonem ohledně dvojky Sebevražedného oddílu teprve začínají a režisér a herec, kterého snad Hollywood konečně vzal na milost, tvrdí, že dohoda zatím není ani zdaleka jistá. Režisér jedničky David Ayer se ale na 99% nevrátí. 

 

Už nějakou dobu víme, že od Sebevražedného oddílu utekl k projektu Gotham City Sirens, což bude taková menší týmovka, ve které spojí síly Harley Quinn, Poison Ivy a Catwoman. Tu první si samozřejmě zahraje Margot Robbie, o druhou má prý zájem Megan Fox a v souvislosti s Catwoman padlo jméno čím dál tím obsazovanější Haley Bennett. Tahle trojka by nás celkem bavila, ale vzhledem k tomu, že tyhle holky nejsou zrovna klaďačky, musí se proti nim postavit nějaké větší zlo. Ayer teď naznačil, že by to mohl být záporák jménem Black Mask. A opravdu jen naznačil, jeho obrázek se objevil na Ayerově twitterovém účtu, nic u něj nebylo napsané, tak si to vyložte, jak chcete. Každopádně by to ale byla zajímavá volba. V kině jsme ho ještě neviděli, ale vzhledem k tomu, že to je mocný gangster, který má fetiš na masky a mučení a dovede své protivníky fyzicky i psychicky dostat na úplné dno, mohla by s ním být celkem legrace. Uvidíme, co se bude dít dál. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Black Mask se objevil ve hře Batman: Arkham Origins, kdybyste se s ním chtěli seznámit. Ale kdo tuhle hru zná, ví, že to s ním je malinko složitější. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace