Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Batman má režiséra i parťáka

příspěvky 1 - 18 Napsat příspěvek

Robur

On ti v tom příspěvku řekl, co tam působilo matoucí nebo divný pro s komiksy neseznámenýho diváka a ty na něj vytáhneš představení hrdinů formou tří youtube videí. Dobrý no.
373877
On ti v tom příspěvku řekl, co tam působilo matoucí nebo divný pro s komiksy neseznámenýho diváka a ty na něj vytáhneš představení hrdinů formou tří youtube videí. Dobrý no.
Robur
0 0
reagovat

Robur

Cítam Dc cez 10 rokov a nemal som s tym problem (ten nfilm je pre mna splnený sen) ale chapem ze v tom mozu mat zmätok viz. post apo - scena ktora s odohrava x rokov v buducnosti maskovana pre bezneho divaka ako nocna mora v ktorej je svet uplne v prdeli Darkseid prisiel na Zem spriahol sa s nasranych Kal-Elom spolu dobili svet Flash a Cyborg su v spoločenstve s Batmanom aby porazili Supermana (o com viem iba kvoli tomu ze dizajner kostimov zverejnil fotku post-apo verzie brnení Cyborga a Flasha toho sme ale videli aj vo filme a doplnim som si to znalostami z DC) a dohoda medzi Flashom a Batmanom ze ked Batmana zabiju pri tom ako bude ziskavat Kryptonit tak z poslednych síl Zdroja rychlosti sa presunie casom aby skor varoval Brucea pred Supermanom nebola vobec ale vobec vysvetlena a viem to len vdaka tomu ze citam x rokov A to je len priklad jednej sceny. Ja ten film milujem ale chapem co ludia na tom nechapu..
373875
Cítam Dc cez 10 rokov a nemal som s tym problem (ten nfilm je pre mna splnený sen) ale chapem ze v tom mozu mat zmätok viz. post apo - [spoiler]scena ktora s odohrava x rokov v buducnosti maskovana pre bezneho divaka ako nocna mora v ktorej je svet uplne v prdeli Darkseid prisiel na Zem spriahol sa s nasranych Kal-Elom spolu dobili svet Flash a Cyborg su v spoločenstve s Batmanom aby porazili Supermana (o com viem iba kvoli tomu ze dizajner kostimov zverejnil fotku post-apo verzie brnení Cyborga a Flasha toho sme ale videli aj vo filme a doplnim som si to znalostami z DC) a dohoda medzi Flashom a Batmanom ze ked Batmana zabiju pri tom ako bude ziskavat Kryptonit tak z poslednych síl Zdroja rychlosti sa presunie casom aby skor varoval Brucea pred Supermanom nebola vobec ale vobec vysvetlena a viem to len vdaka tomu ze citam x rokov [/spoiler] A to je len priklad jednej sceny. Ja ten film milujem ale chapem co ludia na tom nechapu..
Robur
0 0
reagovat

Benedalsh

Když se podívám na filmy Muž z oceli a Batman vs Superman, jak prosímtě můžu mít v něčem zmatek? Že tam na ultrakrátké stopáži ukázali další tři superhrdiny ti zamotalo myšlenky natolik, že se v tom nevyznáš? To je smutné.

Chápu, že se můžou filmy od DC spoustě lidí nelíbit. Nechápu, jak může mít třeba i komiksový analfabet zmatek v ději.
373872
Když se podívám na filmy Muž z oceli a Batman vs Superman, jak prosímtě můžu mít v něčem zmatek? Že tam na ultrakrátké stopáži ukázali další tři superhrdiny ti zamotalo myšlenky natolik, že se v tom nevyznáš? To je smutné. Chápu, že se můžou filmy od DC spoustě lidí nelíbit. Nechápu, jak může mít třeba i komiksový analfabet zmatek v ději.
Benedalsh
0 0
reagovat

mr.jokemakerr

:D no, nic moc
373825
*:D* no, nic moc
mr.jokemakerr
0 0
reagovat

banadelsh

A nakonec se ti to libilo ne?:D
373824
A nakonec se ti to libilo ne?*:D*
banadelsh
0 0
reagovat
Paráda :) Reeves je dobrej řemeslník, Affleck na něj hodí očko a hlavně to nedělá patlal Goyer, takže super. K úplný spokojenosti dejte jako skladatele Christophera Drakea a budu skákat do stropu ?)
373822
Paráda *:)* Reeves je dobrej řemeslník, Affleck na něj hodí očko a hlavně to nedělá patlal Goyer, takže super. K úplný spokojenosti dejte jako skladatele Christophera Drakea a budu skákat do stropu *?)*
0 0
reagovat
Doufám, že do toho chlapci mocně šlápnou a bude z toho pořádný testosteronový Batman. To, že nový Batman zabíjí lidi, mi vůbec nevadí. Jen houšť.
Jen nechápu, proč studio tak moc tlačí na JL, která předběhne všechny relevantní sólovky (až na WW, já vím, ale tu úplně mimózně dali už do BvS). Když už, ku_va, tak okatě chtějí dohnat Marvel, tak přece musí vidět, že to dělají blbě. Je to chaos, ve kterém se vyznají jen znalci komixů. Stejný chaos bude JL. Po BvS jsem musel hledat informace, co jsem to vlastně viděl (postapo scéna, Flash z budoucnosti atd..), což bylo pro normálního mainstream diváka, jako jsem já, úplně na ho_no. Jen poznámka, nejsem vyhraněný fanoušek ani Marvelu, ani DC. Jsem fanoušek filmu. Sorry za slovník.
373816
Doufám, že do toho chlapci mocně šlápnou a bude z toho pořádný testosteronový Batman. To, že nový Batman zabíjí lidi, mi vůbec nevadí. Jen houšť. Jen nechápu, proč studio tak moc tlačí na JL, která předběhne všechny relevantní sólovky (až na WW, já vím, ale tu úplně mimózně dali už do BvS). Když už, ku_va, tak okatě chtějí dohnat Marvel, tak přece musí vidět, že to dělají blbě. Je to chaos, ve kterém se vyznají jen znalci komixů. Stejný chaos bude JL. Po BvS jsem musel hledat informace, co jsem to vlastně viděl (postapo scéna, Flash z budoucnosti atd..), což bylo pro normálního mainstream diváka, jako jsem já, úplně na ho_no. Jen poznámka, nejsem vyhraněný fanoušek ani Marvelu, ani DC. Jsem fanoušek filmu. Sorry za slovník.
0 0
reagovat

1 + 1 = ?

Hmmm.... spekulace, že Affleck už nechce být Batman... hmmmm... oznámená sólovka Nightwinga... kdo že nosil Batmanovu kápi, když byl Wayne pryč? Aha!
373814
Hmmm.... spekulace, že Affleck už nechce být Batman... hmmmm... oznámená sólovka Nightwinga... kdo že nosil Batmanovu kápi, když byl Wayne pryč? Aha!
1 + 1 = ?
0 0
reagovat
RainMakeR - :D Zase jsi spletl fórum pohádky jsou vedle !!
373813
RainMakeR - *:D* Zase jsi spletl fórum pohádky jsou vedle !!
0 0
reagovat

LivingTribunal

Tak problém je, že Warneři právě nic neoznamují ani informace, že Reeves odstupuje nebyla od nich atd. :D Je to prostě jen rumor, že se ten film údajně připravuje, stejně jako MoS 2 nebo Lobo a kopa dalších. Já spíš nechápu, kde se tadyty informace pořád berou? Mně přijde že Warnerům je vidět strašně do kuchyně, víme úplně o všem co je ve fázi vůbec námětu, s jakými řežiséry se jedná atd. atd. a vypadá to jako hroznej zmatek, ale určitě se to děje i v ostatních studiích. Disneyl má určitě kromě toho o čem víme taky rozpracovaných 67 dalších konceptů na filmy, ale nikdo o nich neví, určitě jim taky vždy nekývne na nabídku první režisér kterýho osloví, ale fanoušci se o tom nedozví a je to tak správně. Zato Warneři snad pořádají pro americký reportéry dny otevřených dveří každý úterý nebo já nevim :D
373812
Tak problém je, že Warneři právě nic neoznamují ani informace, že Reeves odstupuje nebyla od nich atd. *:D* Je to prostě jen rumor, že se ten film údajně připravuje, stejně jako MoS 2 nebo Lobo a kopa dalších. Já spíš nechápu, kde se tadyty informace pořád berou? Mně přijde že Warnerům je vidět strašně do kuchyně, víme úplně o všem co je ve fázi vůbec námětu, s jakými řežiséry se jedná atd. atd. a vypadá to jako hroznej zmatek, ale určitě se to děje i v ostatních studiích. Disneyl má určitě kromě toho o čem víme taky rozpracovaných 67 dalších konceptů na filmy, ale nikdo o nich neví, určitě jim taky vždy nekývne na nabídku první režisér kterýho osloví, ale fanoušci se o tom nedozví a je to tak správně. Zato Warneři snad pořádají pro americký reportéry dny otevřených dveří každý úterý nebo já nevim *:D*
LivingTribunal
0 0
reagovat
Je to banda amaterů. Letos jim ty filmy vyhoří a další restart už neprežijou.
373811
Je to banda amaterů. Letos jim ty filmy vyhoří a další restart už neprežijou.
0 0
reagovat
Tohle už začíná být naprosto směšný... prakticky každých 14 dnů Warneři oznámí další DC film :D JLDark, 2. MoS, 2. SS, Lobo, sirens, sólovka snad každýho z SS, Black Adam + ofiko filmy. Nezvládají ani produkci filmů, které mají pevně stanoveno datum premiéry, tak jak asi tak hodlají ukočírovat těch 5 filmů ročně, na které jim to teď v budoucích letech vychází. Plno planých slibů :-
373810
Tohle už začíná být naprosto směšný... prakticky každých 14 dnů Warneři oznámí další DC film *:D* JLDark, 2. MoS, 2. SS, Lobo, sirens, sólovka snad každýho z SS, Black Adam + ofiko filmy. Nezvládají ani produkci filmů, které mají pevně stanoveno datum premiéry, tak jak asi tak hodlají ukočírovat těch 5 filmů ročně, na které jim to teď v budoucích letech vychází. Plno planých slibů *:-*
0 0
reagovat

Cyborg

Celkem rád bych viděl Cyborga, ostatní už jsou poměrně popkulturně proslavení, ale Cyborg mi přijde jako celkem neokoukaná postava, co by mohla dodat svěží vítr, ale jestli to dokáže Fisher utáhnout, to netuším.
Btw. máte chybičku v "Cybrogem" :D
373809
Celkem rád bych viděl Cyborga, ostatní už jsou poměrně popkulturně proslavení, ale Cyborg mi přijde jako celkem neokoukaná postava, co by mohla dodat svěží vítr, ale jestli to dokáže Fisher utáhnout, to netuším. Btw. máte chybičku v "Cybrogem" :D
Cyborg
0 0
reagovat
(Nedá se nějak změnit přezdívka? :D).

Já bych byl rád za Red Hooda ve filmu... i když já bych byl především rád, kdyby pořádně zadaptovali základní DC hrdiny, momentálně nejsem moc spokojený, když to řeknu mírně.

A myslím, že by si Hooda i lajzli. Nightwinga ale vybrali pravděpodobně proto, že se těší docela slušné popularity u komiksáků, především komiksaček.
373808
(Nedá se nějak změnit přezdívka? :D). Já bych byl rád za Red Hooda ve filmu... i když já bych byl především rád, kdyby pořádně zadaptovali základní DC hrdiny, momentálně nejsem moc spokojený, když to řeknu mírně. A myslím, že by si Hooda i lajzli. Nightwinga ale vybrali pravděpodobně proto, že se těší docela slušné popularity u komiksáků, především komiksaček.
0 0
reagovat

pavel...vanda

Red Hood není klaďas, a ano ten zabíjí opravdu hodně a hlavně proto aby měl od záporáků i klaďasů klid.

Nightwing v komiksech zabil Jokera, i když mu po tom trochu hrábnulo a i když nakonec Jokera v sanitce resucitovali.

Takže jo asi máš pravdu. Můj nápad byl trochu spojen s oběma. Samotného Red Hooda by do hraných komiksů asi nikdy nepustili.
373806
Red Hood není klaďas, a ano ten zabíjí opravdu hodně a hlavně proto aby měl od záporáků i klaďasů klid. Nightwing v komiksech zabil Jokera, i když mu po tom trochu hrábnulo a i když nakonec Jokera v sanitce resucitovali. Takže jo asi máš pravdu. Můj nápad byl trochu spojen s oběma. Samotného Red Hooda by do hraných komiksů asi nikdy nepustili.
pavel...vanda
0 0
reagovat
Axis: Nepleteš si to s Red Hoodem (druhým Robinem)? Už jsem s Nightwingem dlouho nic nečetl, ale řekl bych, že nezabíjí, podobně jako Batman... ehm, no, i když ten už na to ve filmech taky se*e.

Každopádně v komiksu je podle mě Nightwing spíš klasičtější superhrdina.
373805
Axis: Nepleteš si to s Red Hoodem (druhým Robinem)? Už jsem s Nightwingem dlouho nic nečetl, ale řekl bych, že nezabíjí, podobně jako Batman... ehm, no, i když ten už na to ve filmech taky se*e. Každopádně v komiksu je podle mě Nightwing spíš klasičtější superhrdina.
0 0
reagovat
Doufám že Nightwingova solovka bude Rko, jeden z mála klaďáckejch DC charakterů, jemuž zabíjení nedělá moc velkej problém.

Vlastně po úspěchu Deadpoola bych ho tlačil spíš, než zbytek "superhrdinů" a mohlo by to být postaveno na rozporu Batmana/Dicka k tomu jak se vlastně vypořádat se smrtí stávajícícho Robina. Zda už si Joker opravdu zaslouží zemřít. A místo Jokera ke konci filmu zemře Harley Quinn, Joker se definitivně zblázní....zatmívačka. A je tu rozehrávka na ukončení celé nové Batmanovské trilogie.
Batman vs Joker: Judgment Day
373807
Doufám že Nightwingova solovka bude Rko, jeden z mála klaďáckejch DC charakterů, jemuž zabíjení nedělá moc velkej problém. Vlastně po úspěchu Deadpoola bych ho tlačil spíš, než zbytek "superhrdinů" a mohlo by to být postaveno na rozporu Batmana/Dicka k tomu jak se vlastně vypořádat se smrtí stávajícícho Robina. Zda už si Joker opravdu zaslouží zemřít. A místo Jokera ke konci filmu zemře Harley Quinn, Joker se definitivně zblázní....zatmívačka. A je tu rozehrávka na ukončení celé nové Batmanovské trilogie. [b]Batman vs Joker: Judgment Day[/b]
0 0
reagovat
Co zkusit fóry na téma „jak se redaktoři chytnou každý kachny, aniž by znali oficiální stanovisko ze studia“. :))
373802
Co zkusit fóry na téma „jak se redaktoři chytnou každý kachny, aniž by znali oficiální stanovisko ze studia“. *:))*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se