Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí nové X-Meny?


ikona
Mr. Hlad
x-men
Bryan Singer je ze hry a u Foxů hledají nového režiséra pro svou comicsovou týmovku. Kdo by se mohl postavit za kameru?  

Loňská comicsovka X-Men: Apocalypse zklamala vlastně na všech frontách a film vypískali kritici i diváci. Zdaleka to ale nebyl takový průšvih, aby šla značka k ledu. Foxové se navíc zahojili Deadpoolem, momentálně se mluví v superlativech o jejich x-menovském seriálu Legion a za pár dní tu máme Logana, který je podle všeho víc než dobrý. Josh Boone pomalu pracuje na x-menovském spin-offu New Mutants, který představí nové hrdiny a podle Sophie Turner se ještě letos začnou točit i další regulérní X-Meni. V minulosti se mluvilo o tom, že se v nich podíváme do vesmíru, dočkáme se adaptace příběhu Dark Phoenix, který nakousl Poslední vzdor a pracuje se s podtitulem Supernova. Ale zatím jsme netušili, kdo je bude režírovat, teď se však jedno jméno objevilo. 

 

Není to sice ani zdaleka oficiální, horkým kandidátem na režii je však údajně Simon Kinberg. Ten produkoval všechny x-menovské věci od První třídy, ale i Deadpoola, Logana , nebo třeba Marťana a Elysium. A jako scenárista má prsty v posledních dvou x-menovských filmech i Posledním vzdoru. Zkušeností má tedy evidentně dost, na place se motá už pěkně dlouho a mohl okoukávat jak pracuje Bryan Singer, Brett Ratner i Matthew Vaughn. Celkem by to dávalo smysl. Foxové chtějí nový vítr do plachet, zároveň ale asi netouží po nějakých zásadních experimentech a Kinberg by jim mohl dát přesně to, co chtějí. Tak uvidíme, jak to dopadne, ale novou krev by to fakt chtělo. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace