Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gibson a Sebevražedný oddíl 2?


ikona
KarelR
dcmel gibsonsuicide squadsuicide squad 2
Warneři mají hodně podivné ambice. 

U Warnerů asi něco berou. Podle nových informací by totiž chtěli vidět Sebevražedný oddíl 2 v režii Mela Gibsona, což je buď brutální kachna, nebo důkaz, že se někdo definitivně zbláznil. Jistě, v ideálním světě by z tohohle „manželství“ vznikla ohromná comicsová pecka. V realitě ale všichni vědí, co se dělo kolem prvního filmu, a co je důležitější, Gibson superhrdinům zrovna nefandí.

 

Jak to víme? Jednoduše. Gibson se v září vyjádřil k duelu Batmana se Supermanem a vypadlo z něj nekompromisní zhodnocení „Je to sra*ka.“ Následně pak dodal, že ho „tyhle filmy vůbec nezajímají. Víte, jaký je rozdíl mezi pravým superhrdinou a comicsovým superhrdinou? Ten pravý na sobě nemá spandex, takže nevím… spandex je asi vážně drahej.“

Myslíte, že tím skončil? Ale kdeže. „Vždycky se u těch filmů škrábu na hlavě. Nechápu to. Přijde mi to jako plýtvání penězi, ale kdybych natočil něco se zeleným plátnem, třeba bych změnil názor. Zatím mám ale pocit, že by šlo comicsy točit za míň peněz. Utrácí se za ně nehorázné sumy, 180 milionů dolarů nebo víc, nechápu, jak na tom vydělávají, když to musejí danit a pak ještě dají polovinu kinařům.“

 

Nikde samozřejmě není psáno, že Gibson nakonec nějakou comicsovku nenatočí. Pokračování špatně přijatého hitu ale nezní jako jeho parketa, navíc po citátu, jak zoufalý mu přišel bratrský projekt. Věříte, že mu Warneři film udají? Anebo si to vůbec neumíte představit? Dejte vědět v diskuzi, tohle by ještě mohla být slušná zábava.

AKTUALIZACE: Tak to vážně není kachna, schůzku s Warnery údajně potvrdil přímo Gibson!

---

Vytáhni v hospodě: Downey řekl, že natočí Iron Mana 4, když ho bude režírovat Gibson. Marvel zatím mlčí.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (114)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace