Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 2. část


ikona
imf
Nejvíc cool momenty, nejzábavnější hrdinové, nejlepší herečky, nejvydařenější hlášky a spousta dalších informací, bez kterých nemůžete žít 
Máme tu druhou část naší rekapitulace filmového roku 2016. Tentokrát se podíváme na herečky, plakáty, erektivní scény i nejvíc cool momenty loňských dvanácti měsíců. 

Redakční tip - Finále Ulice Cloferfield 10

 

Twist v závěru nového Cloverfieldu mnohým divákům tzv. nešel přes patro. Ano, střídáme v tu chvíli žánry i tempo, ale režisér Dan Trachtenberg se té scény ujal s takovým gustem a jistotou, že jsme se jen přiblble usmívali. Vždyť je to jak něco z Half-Lifu a končí to s Mary Elizabeth Winstead jako největší nakopávačkou mimozemských zadků ever. V dalším filmu by se mohla spojit s Full Metal Bitch, to by teprve byla ta správná dvojka. A náš verdikt? Kulervoucí scéna, kterou chceme zažít. Že se nám to trochu motá s tou předchozí rubrikou... hej, svět není černobílý. Tak si všechny ty barvy na plátně i mimo něj hezky užívejte i v roce 2017, ať je z čeho vybírat.

 

Osobní tip Civala: Katarzi Star Wars: Rogue One. Zvládnout ukořistit plány Hvězdy smrti a ještě si užít cicmání na pláži, to by se mi líbilo.

Osobní tip Imfa: Centrální inteligence jako taková je spíš průměrnou buddy-movie řachandou, ale představa poflakování se s Dwaynem Johnsonem, který hraje trochu zbrklého agenta s bouchačkou, bicepsy a srdcem na správných místech, je hodně lákavá. Letos bych asi měnil za poflakování se na pláži s holkama z Pobřežní hlídky, ale to trochu předbíháme.

Osobní tip KarlaR: Rok s Morenou Baccarin - Deadpool konečně představil Morenu všem, kteří ji nemilují už od Firefly. A rovnou ve famózní roli, která zahrnuje i divoké radovánky na každý příhodný svátek. Jako by nestačilo, že Reynoldsovi závidíme minulost se Scarlett a současnost s Blake. On v pracovní době ještě řádí s Morenou, takže je snad jasné, že by s ním člověk okamžitě měnil.

Osobní tip Mr. Hlada: Pokud někdo umí kalit, je to Tony Stark a vetřít se na party jednoho z nejbohatších lidí na světě, který se navíc umí odvázat a kámoší se s Thorem, Capem, Black Widow a Stanem Lee, to slibuje zajímavé věci. Dovedu si představit horší způsoby jak trávit volný večer.

Osobní tip TedGeorge: Jak sem říkal, mám slabost pro medvědy. Dodejte méďovi hlas Billa Murrayho a já bych si mu na to břicho fakt rád sedl a nechal se provézt džunglí. A mohli bysme si přitom taky zazpívat nějakou pěknou písničku. Co se medu týče, tak ten by si Balů musel sehnat sám. Mám od mládí fóbii z bodavého hmyzu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace