Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 2. část


ikona
imf
Nejvíc cool momenty, nejzábavnější hrdinové, nejlepší herečky, nejvydařenější hlášky a spousta dalších informací, bez kterých nemůžete žít 
Máme tu druhou část naší rekapitulace filmového roku 2016. Tentokrát se podíváme na herečky, plakáty, erektivní scény i nejvíc cool momenty loňských dvanácti měsíců. 

Redakční tip - Marta a Marta

 

"Ty si vůl". "Tvoje máma je vůl". Máme Snyderův velký twist vnímat jako variaci na běžnou teen konverzaci nebo cimrmanovsky sofistikovanou kličku s nádechem absurdna? Ano, tušíte správně - naším WTF roku je osudové procitnutí Bruce Waynea. "Tvoje máma je Martha? Moje máma je taky Martha! Tak budeme kámoši, sorry, že jsem tě chtěl propíchnout kryptonitovým kopím - támhleten kluk říkal, že je to dobrej nápad." Věru už se nemůžeme dočkat s jakým twistem přiběhne Steppenwolf a jeho kamarád Darkseid. I když se vlastně dočkat můžeme. Vlastně je nám to momentálně úplně jedno.

 

Osobní tip Civala: Pobíhání po vesmírné lodi ve dvojce Dne nezávislosti mi připadal jeden velký úlet. Bohužel ne první, ani ne poslední u téhle nudné blátotlačky.

Osobní tip Imfa: X-Men: Apokalypsa je projekt, který by si zasloužil rozpitvat v několika článcích nebo diplomové práci. Kostým Olivie Munn patří do kategorie erektivních scén, její herectví naopak do WTF, stejně jako make-up hlavního padoucha. Ale co ten Magneto? Zase je za největšího, nesnáze zmanipulovatelného záporáka, aby v příštím díle byli s Xavierem za BFF? U Singera se dala recyklace původních témat čekat, ale copak mají všichni ve studiu paměť akvarijních rybiček? Tohle nekonečné motání se v kruhu je prostě neuvěřitelně otravné.

Osobní tip KarlaR: Tom Hanks už v langdonovské sérii zažil hodně bizárů, začátek Inferna, v němž se přihnusnělý trip z Itálie míchá s ještě přihnusnělějšími apokalyptickými výjevy, ale nemá obdoby. Celé to vypadá jako nové céčko společnosti Asylum, do něhož zabloudil přesný Hanksův dvojník, a kdyby se film po půl hodině (relativně) nerozjel, asi bych utekl z kina.

Osobní tip Mr. Hlada: Dvojka Podfukářů je film, na který by svět asi rád zapomněl. Ale nejspíš to ještě chvilku nepůjde. Já osobně si ho budu určitě pár let pamatovat kvůli tomu, že se tvůrci rozhodli dát Woodymu Harrelsonovi dvojroli, přivedli na scénu jeho zlé přehrávající dvojče a udělali z něj záporáka. A je to tak směšné, že si z toho Woody dělal srandu celý film, aniž by to kdokoliv na place pochopil.

Osobní tip TedGeorge: Aňa Geislerová v katakombách na konci Anthropoidu. Tenhle jednorožec mě vůbec nebyl po chuti. Závěrečná scéna (vážně je možné spoilerovat?), ve které se zjeví výborná herečka z našich luhů a hajů Gabčíkovi, mě rozesmála, což se u takhle pečlivě vysoustruženého filmu prostě nedělá. Neberte to prosím jako hate, Anthropoid se mi v kině moc líbil a v budoucnu se na něj rád znovu podívám. Jenom ten konec mohli tvůrci rozčísnout trochu líp. A už teď slyším stesky mého kolegy sekuriťáka – historika: “Jirko, víš že ve skutečnosti tam pravděpodobně nezařval ani jeden Němec a byli jenom těžce zranění?”. Já vím, tuhle větu jsem si klidně mohl odpustit. Nějaký hloupý Honza v diskuzi to bude pokládat za relativizování historie a podceňování těch hrdinů, kteří měli koule, o kterých se nám všem může jenom zdát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace