Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rok v kostce 2016 - 2. část


ikona
imf
Nejvíc cool momenty, nejzábavnější hrdinové, nejlepší herečky, nejvydařenější hlášky a spousta dalších informací, bez kterých nemůžete žít 
Máme tu druhou část naší rekapitulace filmového roku 2016. Tentokrát se podíváme na herečky, plakáty, erektivní scény i nejvíc cool momenty loňských dvanácti měsíců. 

Redakční tip - Amy Adams

 

Po roční pauze, které předcházela jen nevýrazná burtonovka Big Eyes, se nám Amy Adams vrátila v plné polní. Jistě, na potácení se s kryptonitem v Batman v. Superman: Úsvit spravedlnosti by asi každý rád zapomněl, ale extrémně vděčná role ve sci-fi Příchozí (vsadím se, že na castingy Villeneuových filmů se teď stojí hodně dlouhé fronty) a dramatická Noční zvířata, ve kterých Amy pěkně provětrala šatník, to jsou dostatečně velké ráže pro redakční nominaci. Amy se brzy objeví i v Lize spravedlnosti, kde bude pátým kolem od vozu, ale Amy má v plánu i životopis Janis Joplin nebo pokračování Kouzelné romance, takže nám pomůže nemastnou neslanou Lois Lane vytěsnit z hlavy. Díky bohu.

 

Osobní tip Civala: Jennifer Jason Leigh byla vždycky krásná (její prsa v Maso a krev jsou top), Tarantino jí ale v Osmi hrozných dle svého zvyku svěřil i úlohu opravdu výraznou, krutou, nelítostnou... a ona ji zvládla na jedničku.

Osobní tip Imfa: Zasloužilé umělkyně už si rozebrali jiní, takže beru Gal Gadot, která si s Wonder Woman raketově nakopnula kariéru. Během pár měsíců stihla "rozsvítit" finále Batman v. Superman, stát se vyslankyní dobré vůle za OSN (odkud ji pak vyšoupli, protože je prý příliš sexy), ale hlavně je teď poslední nadějí DC na rozjetí vlastního filmového vesmíru, nakopává zadky v Super Bowl reklamách s Jasonem Stathamem a vůbec si ušila image univerzální akční hrdiny. Na holku z Rychle a zběsile, které jste nemohli dlouho přijít na jméno, je to slušná sezóna.

Osobní tip KarlaR: Dívku ve vlaku jsem ještě neviděl, ale po Hardcore Henrym a Sedmi statečných jsem měl docela jasno. Haley Bennett je nová stoupající hvězda, která umí být sexy, nebezpečná i nevinná, to všechno bez mrknutí oka. Rozhovory přitom naznačují, že to je v reálu stydlivá roztomilá dívenka, takže její herecké schopnosti obdivuju čím dál tím víc.

Osobní tip Mr. Hlada: Celkem chápu, že jí někdo nemůže vystát, podle mě ale Jennifer Lawrence právem patří mezi nejlepší mladé herečky současnosti. OK, X-Meni se jí extra nepovedli a z Pasažérů se taky dalo vymáčknout víc, ale dva víceméně úspěšné blockbustery zvládla doplnit Joy, která se mi nakonec líbila podstatně víc, než jsem čekal. A řekl bych, že hlavně kvůli ní, protože tahle hrdinka, která srovná do latě celou svou rodinu i vyčůrané právníky, si zkrátka zaslouží, abyste jí drželi palce.

Osobní tip TedGeorge: Margaret Qualley. Vážně? Vážně. Správní chlapi mi poskytli dostatek materiálu na polovinu mého žebříčku a Margaret svojí malou (ale důležitou) rolí Amélie jenom potvrdila to, co už sem nějakou dobu věděl: Bude z ní hollywoodská hvězda, která se neztratí. Fanoušci seriálu Pozůstalí dobře ví, že představitelka Jill disponuje kromě kočičího elementu také docela obsáhlým hereckým rejstříkem. Pokud nevěříte, tak se znovu podívejte na tuhle, ehm, reklamu. P.S Už tento rok jí na plátně potkáme v dlouho očekávané adaptaci japonského anime Death Note.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace