Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drb týdne: Popis teaseru Star Wars: Epizody VIII


ikona
KarelR
star wars
Co by se mohlo dít v prvních záběrech z Posledního Jedie? 

O osmé epizodě Star Wars toho zatím moc nevíme. Za kameru usednul Rian Johnson (Looper), před ní se vrací se všichni přeživší ze sedmičky (plus Benicio del Toro a Laura Dern) a premiéra nás čeká 14. prosince 2017, tím ale relevantní informace končí. Ani podtitul Poslední Jedi toho moc nenaznačil, teď se však objevil údajný popis teaseru.

 

Asi není potřeba zdůrazňovat, že si ho někdo mohl vycucat z prstu. Protože se ale jedná o zajímavý a ne úplně mimózní drb, pojďme se na chvíli zasnít a předpokládat, že k nám nedoputoval totální blud. Co by nás tedy v teaseru mělo čekat? Rozhodně ne Rey, Kylo Ren ani Luke Skywalker. Tohle trio své tváře neukáže, při výkopu totiž v centru dění stojí jiné postavy.

Nejdřív se prý setkáme s Finnem, jenž se probudí z noční můry. Následně mu Poe Dameron přiběhne říct, že "Jsou tady.", což by mělo znamenat něco nepěkného s Prvním řádem. Odtud teaser skočí ke smutečnímu průvodu, na který útočí zahalený muž s blasterem, a pouličnímu brajglu se stormtroopery, u něhož nechybí Finn, Poe, BB-8 a nová hrdinka s tváří Kelly Marie Tran.

 

Další scénu uvádí Leiina promluva "Jejich stín se zvětšuje." a jsou v ní generál Hux a reálný Snoke. Ten Huxovi položí otázku "Je naživu?" a dozví se, že "Sotva.", přičemž není jasné, zda se řeší Kylo Ren nebo někdo úplně jiný. Snoke každopádně prohlásí, že "Je čas na rodinnou sešlost.", načež se přesuneme ke slavné generálce, na jejíž bezpečnostní meeting vtrhne Finn se slovy "Vrátili se."

Leia mu odvětí "Cítila jsem to." a tím už se dostáváme k závěru teaseru, který se točí kolem Phasmy a bandy stormtrooperů, kteří jí hlásí, že dorazil "ten Jedi". Než se Phasma stihne zorientovat, ozve se klasický zvuk zapnutí světelného meče a na její helmě se odrazí modrá záře. Následuje stmívačka a chvíle ticha, jako poslední věc potom zazní Lukův hlas, jenž pronese "Všechno zemře s námi."

 

Jak správně tušíte, ze záběrů záměrně není jasné, kdo meč drží. V každém případě to ale vypadá, že dostaneme Star Wars s trochu odlišným vizuálem (byť není úplně jasné v čem) a kampaň, v níž se budou (stejně jako u Epizody VII) staří i noví hrdinové dávkovat postupně.

Kdy se teaser Posledního Jedie (ať už bude jakýkoliv) vlastně objeví na internetu? Lucasfilm chce kampaň rozjet mezi 13. a 16. dubnem na Star Wars Celebration v Orlandu, kde se bude slavit 40 let od premiéry Nové naděje. Připravte se tedy na další dva měsíce čekání, jež snad utne klasicky našlápnutý návrat do předaleké galaxie.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (45)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace