Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #388 o krásce a Voldemortovi


ikona
KarelR
víkendový výplach
Jak (ne)stárne Keanu Reeves? Co Nolan převzal od Manna? A jak vypadá hadoškorpión? 

Předvalentýnský výplach.

Prank týdne

Už v LEGO příběhu bylo úplně jasné, že si Will Arnett namlouvání Batmana hrozně užívá. Teď je v kinech jeho sólovka a v rámci propagace se objevilo video, v němž Arnett volá do hračkářství a musí přitom (jako Batman) improvizačně využít celou abecedu. #crazyimprovskills!

Inspirace týdne

O tom, že Temný rytíř otevřeně cituje Nelítostný souboj, jste určitě slyšeli. Pokud ale nemáte Mannovu klasiku tak úplně v paměti, tady si můžete připomenout, jak důkladně ji Nolan vlastně využil.

 

Předělávka týdne

Netuším, jak někoho napadlo vecpat Voldemorta do traileru Krásky a zvířete, ale výsledek je zhruba o dvě úrovně lepší, než by člověk čekal.

 

Pokec týdne

Hollywood Reporter začal sypat z rukávu svoje tradiční kulaté stoly. Po hercích, herečkách, kameramanech a režisérech došlo na producenty a samozřejmě to je zase kvalita.

 

Rekap týdne

Dvojka Johna Wick je za rohem, takže máte nejvyšší čas si připomenout jedničku. Ideálně si samozřejmě dejte celý film, pokud ale nemáte času nazbyt, měl by vám stačit tenhle úderný sestřih.

Machr týdne

No a když už jsme u Keanu Reevese, proč se neohlédnout za celou jeho kariérou a nepotvrdit si, že tenhle borec víceméně nestárne?

 

Monstra týdne

Produkční firma Asylum už stihla vymyslet Žralokonádo, Žralokochobotnici nebo Megažraloka a Mechažraloka, pořád je ale kam pokračovat. Fanoušek zvířecích mutantů totiž natočil fandovský teaser, v němž se střetne žralokotarantule s hadoškorpiónem. Hmmm... do dvou let je tu celovečerák?

 

Pád týdne

Tom Cruise už toho dokázal hodně, internetu to ale pořád nestačí. A tak ho nové video nechává bizarně propadnout skrz Avengers, Rychle a zběsile, Harryho Pottera, Pána prstenů nebo Star Wars...

 

Návrat týdne

Už dnes večer se na zámořské obrazovky vrací Last Week Tonight with John Oliver. Nejzábavnější zpravodajská relace na světě teď bude relevantnější než kdy dřív, tak se na ni připravte výborným teaserem.

Duel týdne

Minulý týden proti sobě Mr. Hlad postavil Kruh s Nenávistí a zjistil, že na MovieZone víc frčí Kruh. Nové Kruhy to ale zřejmě nespasí, protože... jednoduše nikoho nezajímají?

Tentokrát si dáme souboj, který se v pátek naťuknul v diskuzi Filmy. Vyvolat rvačku všech projektů Shanea Blacka by nebylo fér, protože by nutně vyhrál Poslední skaut, takže to zúžíme na jeho režijní počiny. Duelová otázka tudíž zní: "Je podle vás nejlepší Blackův film Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3 nebo Správní chlapi?" Svého favorita hoďte do perexu a nezapomeňte jako tradičně připsat pár důvodů.

 

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace