Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jay a Tichej Bob znovu vrací úder


ikona
Mr. Hlad
kevin smith
Kevin Smith se vrací ke svým nejslavnějším hrdinům. A opět pojedou dělat bordel do Hollywoodu. 

Kevina Smithe máme rádi, ale posledních pár let nám radost nedělá. KarelR sice tvrdí, že jeho Comic Book Men jsou víc než fajn a úspěch slaví i jeho podcasty, ovšem to, že točí sice osobité, ale ne moc dobré filmy, je bohužel fakt. Už nějakou dobu naštěstí naznačuje, že se chce vrátit ke kořenům. Bohužel třetí Clerks podle všeho jen tak nebudou, protože jeden z herců z nich vycouval a seriálová verze Flákačů zatím žádnou z televizních stanic nezaujala. Obě značky navíc Smith před lety prodal studiím, a tak vlastně nejsou jeho. To podstatné mu však zbylo. Kultovní dvojka Jay a Tichej Bob. 

 

Tihle dva hrdinové, které si zahráli Jason Mewes a samotný režisér, prošli všemi jeho filmy z Newjerseyské série a v roce 2001 dostali i vlastní kousek Jay a Tichej Bob vrací úder (já fakt nebudu nikdy psát „mlčenlivej Bob“), v němž se vydali do Hollywoodu, aby rozbili držku každému, kdo chtěl adaptovat comics Bluntman and Chronic a udělat z něj vyměklou hovadinu. Ten comics byl totiž o nich. Bylo to hodně fajn a fajn by to mohlo být za pár měsíců znovu, protože Smith oznámil, že má hotový scénář k filmu Jay and Silent Bob Reboot

 

Naštěstí nepůjde o klasický restart, i když by to název mohl naznačovat. To spíš v Hollywoodu chtějí rebootovat Bluntmana s Chronicem, a tak tam opět musí Jay a Bob zajet, aby si promluvili s herci, producenty a dalšími tvůrci a zajistili, že ten film nedopadne jako srágora. Jestli u toho zase budou orangutan a Mark Hamill, to netušíme, prý však máme zase čekat spoustu herců nejen ze Smithova filmového vesmíru, ale především camea slavných tváří. Miramax do toho jde a natáčet se má už letos v létě. Takže doufáme v pořádně velkolepý návrat filmaře, který nám v devadesátých letech pomáhal formovat vkus. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace