Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: LEGO Batman film


ikona
KarelR
lego batmanprvní reakce
Rýsuje se před námi další pecka? 

LEGO příběh měl být opovržení hodnou reklamou na hračky, Phil Lord a Chris Miller z něj ale vyždímali ohromnou trefu. Dvojka je bez nich docela v háji a už potřetí vystřídala režiséra (Mike Mitchell má na kontě třetí Chipmunky a čtvrtého Shreka, takže to bude bolet), nejdřív nás ale čeká spin-off s Batmanem, jenž se od začátku tvářil jako ještě zbytečnější dojná kráva. Jenže víte co? On se podle všeho stal další zázrak.

 

Trochu mi uniká, jak je to po slabých trailerech možné, ale LEGO Batman má na Rottenech 98% pozitivních recenzí (jen jedna z 52 otočila palec dolů!) a chlubí se průměrným ratingem 7,7/10. Všichni přitom film chválí jako svižnou komediální jízdu, jíž scházejí akorát vyšší ambice, a vzduchem létají i výkřiku typu "Deadpool pro děti" nebo "nejlepší film s Batmanem (a nejspíš i DC comicsárna) posledních let".

 

Ano, Warneři budou dalších pár let poslouchat, že to s kostičkami umějí lépe než se superhrdiny z masa a kostí. A přestože už se objevilo pár diváků, kterým LEGO Batman moc nesednul (navíc prý moc nebaví děti, ale je spíš pro dospělé), zatím to vypadá na hravý odvaz, po kterém to má Batmanův hraný comeback zase o něco těžší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace