Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: John Wick 2


ikona
Mr. Hlad
john wickkeanu reevesprvní reakce
Keanu Reeves se o víkendu chystá do amerických kin a na konci února bude řádit i u nás. Jak se druhý John Wick líbí zámořským kritikům?  

Jedním z nejpříjemnějších filmových překvapení posledních let byl John Wick. Keanu Reeves, který už byl pomalu považován za vyhaslou hvězdu, se tu vrátil jako naštvaný bývalý likvidátor, který se vrací zpátky do práce, aby zabil lidi zodpovědné za smrt jeho psa. A z pozice režisérů mu pomáhali David Leitch a Chad Stahelski, jedni z největších odborníků na filmovou akci. Z jejich celovečerního debutu vylezl chytrý, skvěle natočený a neskutečně stylový akční nářez, není tedy divu, že dvojka se u nás dostala mezi nejvyhlíženější filmy roku 2017. 

 

Do českých kin John Wick 2 dorazí 23. února, v Americe si však odbude premiéru už teď o víkendu a začínají se objevovat první recenze. Upoutávky byly fajn, za kamerou se vrátil Stahelski a vedle Reevese a několika dalších starých známých se do akce chystali třeba Ruby Rose nebo Laurence Fishburne. A jak to dopadlo? Podle všeho dobře. Nebo vlastně ideálně. 

 

Na webu Rottentomatoes je v tuto chvíli k dispozici 15 recenzí. A čtrnáct z nich je kladných. Průměrné hodnocení se vyšplhalo na 7,3, což je pro pokračování akčního nářezu velmi slušné, a všichni z recenzentů mluví o tom, že John Wick nepřináší nic moc nového, ale jako sequel funguje skvěle. Je tam to, co šlapalo a zaujalo minule, jen je toho víc. Skvělá choreografie přestřelek a rvaček je tu přirovnávaná k tomu, co se točilo před čtvrt stoletím v Hong Kongu, po patnácti minutách nejspíš ztratíte přehled o počtu mrtvol a všechno šlape stejně jako posledně. Chcete něco nového? Máte smůlu. Chcete to, co fungovalo minule? Není problém. Za sebe můžu říct, že přesně tohle jsem chtěl slyšet. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace