Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlepší DVD a Blu-ray: Leden 2017


ikona
KarelR
blu-raydvd
Hanks, Washington a Firth v plném pracovním nasazení. 

Podzim byl na dobré filmy sakra bohatý a teď se pecky z konce roku dostávají na modré disky. To nejlepší (= říjnové a listopadové kousky) nás teprve čeká, i v září se ale urodila kupa žánrovek, které byste určitě neměli minout.

 

Buchty a klobásy
Vyšlo: 18. ledna 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Z Buchet a klobás se sice nevyklubal vypiplaný úlet, v jaký jsme doufali, pořád ale šlo o hodně ostrý nadprůměr, jenž má hned několik památných scén. Velká škoda, že se Rogen a spol. tak nechali unést eRkem a museli naprat fu*k třikrát do každé věty. I s klidnějším slovníkem by totiž stvořili originální a správně střelený animák, který snad čeká hodně televizních repríz. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dítě Bridget Jonesové
Vyšlo: 25. ledna 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Třetí Bridget Jones byla papírově velkým nebezpečím, návrat režisérky první dílu ale zafungovat takřka zázračně. Místo nastavované kaše jsme dostali přehlídku skvělých hlášek a vypointovaných gagů, která by se měla stát jasnou trvalkou a smazat vzpomínky na slabou dvojku. Vážně respekt, že se tenhle návrat po letech vydařil. Bridget si takhle dobrou rozlučku bez debat zasloužila. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Sedm statečných
Vyšlo: 25. ledna 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray), 628 Kč (Blu-ray ve Steelbooku), 808 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Remake Sedmi statečných je krapet natahovaný a je v něm překvapivě málo akce, jakmile na ní ale dojde, je to prostě paráda. Ještě 20 minut před koncem by člověk tipoval fajn průměr, pak se však rozjede epické finále, které může směle konkurovat žánrovým klasikám. Legendární "originál" samozřejmě zůstává nepřekonán. Pokud vám však stačí nařvaná jednohubka, v níž nechybí sympatické obsazení a skvělé přestřelky, neměla by vás Denzelova parta zásadně zklamat. (7/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Smrt ve tmě
Vyšlo: 18. ledna 2017
Cena: 268 Kč (DVD), 448 Kč (Blu-ray)

Mr. Hlad tvrdí, že má Smrt ve tmě: "slušnou atmosféru a skvělého záporáka, ale taky neskutečně tupé hrdiny a ke konci filmu dost dochází dech. Jako thriller na nudný večer to obstojí bez problémů, řečem o žánrovém klenotu však raději nevěřte."  Mno, jako zásadní doporučení to nezní. ČSFD ale hlásí přesvědčivých 75%, tak asi snižte očekávání a klidně to dejte. (6/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Sully: Zázrak na řece Hudson
Vyšlo: 18. ledna 2017
Cena: 358 Kč (DVD), 538 Kč (Blu-ray), 808 Kč (UHD Blu-ray + Blu-ray)

Tom Hanks už má na hrdiny z lidu patent a Clint Eastwood je ostřílený režijní veterán, takže kvality Sullyho vlastně nejsou překvapením. Už trailery slibovaly zručně natočené drama, do kterého se vejdou působivé výjevy i kupa emocí, a film nezklamává ani v jednom ohledu. Je celkem záhadou, proč Sullyho tak brutálně ignorují Oscary. Diváci ale do kin přišli a byli spokojení, takže si Akademie může svoje zlaté sošky nechat. (8/10)

Koupit na FilmGame.cz

 

Dále v lednu vyšlo: Ben Hur, Boj za svobodu, Božská Florence, Criminal: V hlavě zločince, Čapí dobrodružství, Mělčiny, Morgan, Můj kamarád drak, Obr Dobr, Oko v oblacích, Zloději zelených koní

Nashle u únorového přehledu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace