Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 10 herců, kteří by mohli hrát nového Wolverina


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganwolverine
Hugh Jackman se pomalu loučí s rolí nejdrsnějšího mutanta. Koho bychom rádi viděli jako jeho následovníka? 

Být comicsovým hrdinou sedmnáct let a objevit se v jedné roli hned devětkrát, to už je solidní výkon. Hugh Jackman to ale dokázal a jeho Wolverine nám bude chybět. Za pár týdnů se totiž bude loučit v Loganovi a najít někoho, kdo po něm roli nejslavnějšího z mutantů převezme, bude minimálně stejně obtížné jako hledání nového Batmana či Bonda. My ale máme deset adeptů. 

Karl Urban
Fyzické role umí, plnovous mu sekne, má dostatečně hluboký hlas a nebojí se na plátně ušpinit ruce. Jako Dredd byl skvělý, bohužel jeho výkon a vlastně i film diváci úplně neocenili a i když se z téhle drsné jízdy stal malý kult, sequelu se asi nedočkáme. Wolverine by mu však sednout mohl. Už proto, že se nebojí kvůli filmu pořádně zamakat a vždycky hraje naplno. Jsou tu ovšem dvě potenciální potíže. On sám nikdy nezvládl prodat film, není to hvězda. Je to herec, kterého diváci znají a docela mu i fandí, avšak zatím to vypadá, že na hlavní roli asi doopravdy nemá. Ovšem jako jeden z X-Menů by nejspíš dokázal odvést dobrou práci. Druhý problém? Letos ho uvidíme ve třetím Thorovi, kde si zahraje záporáka jménem Skurge. Samozřejmě to neznamená, že by od Marvelu nesměl přejít k jinému studiu, ale asi bychom si chvilku museli počkat, než na něj diváci zapomenou a on by se mohl vrátit jako Logan. Na druhou stranu v jeho případě by nám to čekání zase tak moc nevadilo. 

 

Sam Worthington
Avatar mu solidně nakopl kariéru, bohužel vydrželo to jen pár let. Souboj Titánů byl ještě fajn, ale jeho pokračování propadlo, stejně jako zmatený thriller s Arnoldem Sabotáž nebo pokus o něco vážnějšího v podobě dnes už zapomenutého Muže na hraně. Na dalšího Avatara si ještě chvíli počkáme a teprve za pár let uvidíme, jestli se Worthington zase vrátí mezi hvězdy, on se ovšem mezi tím nefláká a párkrát ukázal, že nekompromisní tvrďáky pořád zvládá a nevadí mu vzít menší roli, ve které ale i tak dovede předvést zajímavé věci. Jeho odhodlaný horský vůdce v Everestu byl stejně fajn jako kapitán v Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny. Že se nebojí akce připomene letos thrillerem Hunter‘s Pray a upřímně – jeho hluboký hlas, odhodlaný pohled a víc než slušná fyzička by fungovat mohly. Jako herec si je možná vědom svých limitů, naštvaného mutanta by však nejspíš zvládl levou zadní. 

 

Anson Mount
Trochu méně známé jméno, ale popravdě kdo znal Jackmana před prvními X-Meny? Očividně jen Russell Crowe, který mu roli dohodil. Mount je na tom pořád líp. Porval se s Jasonem Stathamem v solidním béčku Safe i s Liamem Neesonem v NON-STOP, herecké renomé a popularitu si však vydobyl westernovým seriálem Hell on Wheels, kde předvádí parádní výkon jako bývalý voják hledající vrahy své rodiny. Wolverine měl vždycky celkem blízko k westernovým hrdinům, moc toho nenamluvil, nechtěl si nikoho pustit k tělu a obvykle problémy řešil tím, že někoho rozsekal na kusy. Mount místo toho střílí a vypadá jako někdo, koho by si jako parťáka do přestřelky vzal třeba i Charlie Bronson a mohl se na něj spolehnout. Jen ho bohužel krom fandů Hell on Wheels nikdo pořádně nezná a těžko říct, jakou by měl reálnou šanci v boji o roli, když by se do něj zapojili známější konkurenti. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace