Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Téma: 10 herců, kteří by mohli hrát nového Wolverina


ikona
Mr. Hlad
hugh jackmanloganwolverine
Hugh Jackman se pomalu loučí s rolí nejdrsnějšího mutanta. Koho bychom rádi viděli jako jeho následovníka? 

Být comicsovým hrdinou sedmnáct let a objevit se v jedné roli hned devětkrát, to už je solidní výkon. Hugh Jackman to ale dokázal a jeho Wolverine nám bude chybět. Za pár týdnů se totiž bude loučit v Loganovi a najít někoho, kdo po něm roli nejslavnějšího z mutantů převezme, bude minimálně stejně obtížné jako hledání nového Batmana či Bonda. My ale máme deset adeptů. 

Tom Hardy
Jednoho z nejvytíženějších herců současnosti si jako následovníka vybral sám Hugh Jackman. A fandové by nejspíš neměli nic proti. Hardy umí hrát hrdiny, kteří se s ničím moc nemažou a nedělá jim potíže řešit problémy tím, že někoho prohodí oknem nebo přejedou autem, Wolverine a jeho zvířecí nátura by mu tedy měli sednout naprosto ideálně. Problém je, že Hardy má těch projektů rozjednaných fakt spoustu a vlastně nejen projektů, ale i sérií. Sám přiznal, že čeká na telefonát od George Millera, aby se mohl vrhnout na dalšího Šíleného Maxe, pořád se připravuje adaptace hry Splinter Cell, z níž by se taky s trochou štěstí mohla vyklubat série, a jeho jméno padlo i v souvislosti s Jamesem Bondem. Lze si jen těžko představit, že by měl zájem upsat se comicsovce, která by ho vytěžovala každé dva roky. Podobně jako Jackmana. Hardy jako Wolverine je bohužel spíš sen než reálná možnost. 

 

James Purefoy
Tenhle rodák z Anglie je fajn herec, avšak žádná hvězda a nikdy se pořádně neprosadil. Na druhou stranu když dostal příležitost, vždycky odvedl dobrou práci a role drsňáků mu jdou. Sice spíš těch středověkých, ale drsňák jako drsňák. Když v historickém Ironclad bránil hrad před vojskem krále Jana a krájel protivníky obouručním mečem, byla radost na to koukat. To samé se dá říct i o fantasy Solomon Kane, která však v kinech neuspěla a Purefoy tak zapadl zpátky k menším projektům. V boji o Wolverinea má ovšem jednu obrovskou výhodu. Vypadá jako brácha Hugha Jackmana a s trochou snahy by prostě mohl naskočit do rozjeté x-menovské série a všichni by se mohli tvářit, že se vlastně nic nestalo a tenhle Wolverine je stejný jako ti předchozí. Bohužel to asi nevyjde. Purefoy vloni oslavil dvaapadesáté narozeniny a je tak dokonce starší než Jackman. Studio bude asi hledat někoho, kdo jim pár let vydrží a nepůjde po třech filmech do důchodu. 

 

Joel Edgerton
Mezi hvězdy se sice úplně nevyškrábal, dobrých filmů a rolí má však na kontě celkem dost a nominace na Zlatý Glóbus za drama Loving jen potvrdila, že svou profesi zvládá minimálně nadprůměrně. S plnovousem vypadá jako drsňák a s trochou dřiny ve fitku by se mohl v akčínho hrdinu proměnit. Zvládl by to asi celkem snadno, stačí se podívat na to, co předvedl ve skvělém Warriorovi. Dobrý herec, ideální ksicht, ochota udělat ze sebe akčního hrdinu… všechno tu máme. Potíž by snad mohla být jen v tom, že na Edgertona lidi moc nechodí. Jeho jméno neutáhne film, ovšem v tomhle případě by to snad ani nevadilo. Jackmana před premiérou prvních X-Menů neznal vůbec nikdo a v tomhle případě by stejně byl hlavním tahákem spíš Wolverine než herec. Kdokoliv půjde po Jackmanovi, bude to mít těžké, ale Edgerton by to u diváků nakonec vyhrát mohl. 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace