Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Soutěž o comicsový Klub rváčů


ikona
Mr. Hlad
comicsdavid fincherfight clubsoutěž
Filmového sequelu se už asi nedočkáme, ale kultovní podívaná Davida Finchera pokračuje v comicsu. A ten teď můžete mít doma i vy.  

Filmový Klub rváčů patří k vůbec nejlepším filmům nejenom devadesátých let. Z Brada Pitta udělal sex symbol i herce, kterého je nutno brát vážně, ujistil svět, že Edward Norton patří k nejtalentovanějším hvězdám své generace a David Fincher se díky němu připojil k hollywoodské smetánce. Drsná, šokující, vulgární i nesmírně chytrá a fantastickým způsobem natočená jízda nezestárla ani o den a je stejně boží jako před osmnácti lety. 

 

Filmové dvojky se nejspíš nedočkáme, ale na sequel přeci jenom došlo. Autor knižní předlohy Chuck Palahniuk v roce 2015 napsal comicsové pokračování a vy ho teď můžete mít doma zadarmo. Klub rváčů 2 u nás vydalo nakladatelství Crew a spolu s ním soutěžíme o tři comicsy. Pokud byste jeden z nich chtěli, tak nám odpovězte na jednoduchou otázku: Jak se jmenuje druhý celovečerní film natočený podle předlohy Chucka Palahniuka? Správné odpovědi nám posílejte na mail souteze@moviezone.cz do nedělní půlnoci 12. února a do předmětu napište Soutěž Klub rváčů. Vítězům dáme vědět. Hodně štěstí.  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace