Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liam Neeson se mstí


ikona
Mr. Hlad
liam neeson
Liam Neeson se chystá brutálně srovnat gang zodpovědný za smrt jeho syna. A vybere si k tomu dost neobvyklou zbraň.  

Nikdo nečekal, že z Liama Neesona se na stará kolena stane akční hvězda. A nejméně ze všech asi on, když odmítl být Bondem s tím, že ho akční žánr neláká. Ale po 96 hodinách se jeho kariéra plná přestřelek a rvaček rozjela tak, že už ji nestihl zastavit ani on. Občas natočí dobrý film, občas horší, ale nejlepší na tom všem je, že jde pořád o dost dobrého herce na to, aby se po bitce s balkánskými gangstery vrhl s Martinem Scorsesem na ambiciózní Ticho nebo natočil politické drama Felt, které uvidíme letos. Stejně jako akční thriller The Commuter, kde se jako nic netušící hrdina octne uprostřed nebezpečného spiknutí. Takže svět je v rovnováze.

Teď si Neeson vybral další akční projekt, i když postavu klasického drsňáka od Neesona tentokrát asi nečekejte. Zahraje si totiž v předělávce norského hitu Boj sněžného pluhu s mafií. Čeká ho tu role dobráckého hrdiny, který je hrdým držitelem ocenění Občan roku a obětavě vyklízí cesty pro své spoluobčany. Když mu ale mafie zabije syna, rozhodne se najít a potrestat viníky na vlastní pěst. S pomocí brokovnice s upilovanou hlavní a hlavně svého obřího stroje. Režie se ujme Hans Petter Moland, který natočil i původní film a na kontě má třeba i povedenou detektivku Vzkaz v láhvi nebo slavné drama Aberdeen. Točit se začne v Kanadě už v březnu. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Šéfem mafie by měl být elegantní indián, který jezdí v Tesle, je to sadistický magor a militantní vegan. Někomu takovému se bude přát smrt hrozně snadno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace