Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Herecký návrat Mela Gibsona?


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergmel gibsonwill ferrell
Jako režisér už se Mel Gibson v Hollywoodu nejspíš vykoupil. A možná, že brzy se mu to povede i jako herci.  

Jo, Mel Gibson to před pár lety úplně nezvládl a když se někdo ožere, rasisticky nadává a pak je ještě obviněný z domácího násilí, moc kamarádů v Hollywoodu mu nezůstane. Mel Gibson byl dlouho mimo, před pár lety se ale situace začala měnit. Dostal šanci ve dvojce Machete a trojce Postradatelných, což sice nebyly extra dobré nebo úspěšné filmy, ale fandové tohohle borce byli i tak rádi. Letos Gibson slaví velký režijní návrat s válečným peklem Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny, jemuž na IMDB momentálně patří 108. příčka mezi nejlepšími filmy všech dob a bude bojovat o šest Oscarů. Jako režisér je tedy asi definitivně zpátky. 

 

A brzy by mohl být i jako herec. Čeká ho ambiciózní drama o vzniku Oxfordského slovníku The Professor and the Madman, což může dopadnout jako Oscarovka, úspěšné drama i malý film, který zapadne měsíc po premiéře. Paramount by ho teď však rád viděl i ve filmu, který by měl být papírově a divácky stoprocentně úspěšný. Gibson by si mohl zahrát v pokračování komedie Táta je doma. V ní se vrátí Mark Wahlberg i Will Ferrell, ze kterých se na konci jedničky stali kámoši. A tak nejspíš potřebují někoho, kdo je bude trápit. Jestli to bude Gibson, to nevíme, protože zatím nikdo nechce říct, co by měl mít za roli, ale vzhledem k tomu, že studio láká i profíka na magory Johna Lithgowa, vypadá to, že dva staří známí by mohli dostat dvojici o generaci starších nepřátel. A nebo dojde na souboj dědů? Táta je doma 2 možná není film, na který čeká celý svět, ale na druhou stranu rodinná komedie by mohla být konečně definitivní důkazem, že se s Gibsonem zase počítá. Takže doufáme, že to vyjde. A že to třeba bude i dobrý film. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace