Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

OFICIÁLNĚ: Affleck Batmana nenatočí


ikona
KarelR
batmanben affleck
Kdo by ho mohl nahradit? 

Spekuluje se o tom už dlouhé týdny, ale teď je to kupodivu pravda - Ben Affleck nebude režírovat novou sólovku Batmana. Sám Affleck tvrdí, že by se prostě nezvládl soustředit na hlavní roli a pobíhání za kamerou, a Warneři ihned dodali, že tenhle "rozchod" nijak nesouvisí s jeho gangsterkou Pod rouškou noci, která studiu prodělá 75 milionů dolarů. Jenže víte co... ono se těm výmluvám věří docela těžko.

 

Zaprvé tu máme fakt, že se Affleck na velkém plátně režíroval už třikrát, z toho jednou v oscarovém filmu. Za druhé se dlouho proslýchá, že Warneři z Afflecka páčili datum premiéry a nechtěli prostě počkat, až bude spokojený se scénářem - potřebují totiž Batmana v kinech! No a zatřetí se stačí mrknout na Benovy rozhovory, v nichž mu Batman tak trochu leze krkem. Výsledek? Ačkoliv tomu jen málokdo věřil, Affleck to jednoduše položil (bude na place jen jako herec, scenárista a producent) a studio rychle shání záskok.

Jak rychle? V tuhle chvíli už existuje seznam náhradníků, na kterém se nachází zejména Matt Ross (Tohle je náš svět) a údajný favorit Matt Reeves (Úsvit planety opic), jenž by měl na Batmana čas ihned po dokončení Války o planetu opic. V tuhle chvíli ale Warneři jednají s dalších kupou lidí a šanci na "výhru" má kdokoliv, takže není radno předbíhat. Záskok za Afflecka prý bude oznámen co nejdřív, aby se film mohl pohnout kupředu, tak doufejme, že bude nový režisér zatraceně schopný...

---

Vytáhni v hospodě: Před pár týdny Affleck prohlásil, že "nic není jisté, zatím nemáme ani scénář. Pokud se všechno nesejde tak, abych z toho byl nadšený, nic točit nebudu." Je fajn, že dodržel, co řekl, nicméně... auč?

Vytáhni v hospodě 2: Ben komentuje virál se smutným Affleckem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace