Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Predátor vs. Punisher


ikona
KarelR
predatorshane black
Kdo všechno si užije návrat vesmírného lovce? 

Ano, obsazení Thomase Janea do Predátora se probíralo v MZ Live. Novinek o Shaneu Blackovi ale nikdy není dost a co je hlavní - Jane není zdaleka jediným přírůstkem do nového filmu. O účasti Boyda Holbrooka a Olivie Munn, kteří si zahrají hlavní hrdiny, určitě víte. V poslední době však Black naverboval také Trevanta Rhodese z Moonlightu, Sterlinga K. Browna z American Crime Story a především Keegana-Michaela Keyho, jenž momentálně řádí v komedii Proč právě on.

 

Zatím tedy celkem schopné (byť nehvězdné) obsazení, jež nejnověji rozšiřuje Jacob "ten klučina z Roomu" Tremblay. Znamená to, že se film odehrává na předměstí, jak tvrdila uniklá synopse? Black tuhle zvěst kategoricky popřel, takže o ději pořád nevíme zhola nic. I nadále však platí, že se nový Predátor odehrává ve světě původních filmů, což by mělo být očividné i bez (stále rozjednaného) Arnoldova camea.

 

Starý svět, nová perspektiva, vysoký rozpočet, eRkový rating, premiéra 8. února 2018... ono těch informací není zas tak málo. Musíme tedy doufat, že Black ví co dělá, protože Predátor v jeho režii pořád zní jako vlhký fandovský sen.

---

Vytáhni v hospodě: Keegan-Michael Key v (zatím) posledním skeči s Obamovým "naštvaným překladatelem".

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace