Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Star Wars si vyšlápne na nácky


ikona
Mr. Hlad
daisy ridleystar wars
Daisy Ridley si dá pauzu od tréninku se světelným mečem a potrápí Němce ve Francii.  

Hlavní role ve Hvězdných válkách znamená, že v Hollywoodu dostanete pár šancí, i kdybyste byli sebevětší dřevo. Daisy Ridley ale svou práci zvládla úplně v pohodě a my jsme tak celkem zvědaví, co předvede dál. Letos ji uvidíme v nové verzi Vraždy v Orient Expresu, kde se sejde s Kennethem Branaghem, Johnnym Deppem, Michelle Pfeiffer nebo Penélope Cruz. Teď se ale upsala dalšímu projektu, kde by měla být hlavní hvězdou ona sama. A špionážní drama Woman of No Importance vypadá jako vcelku zajímavá herecká příležitost. 

 

Příběh se bude točit kolem skutečné Američanky Virginie Hall. Ta před druhou světovou válku studovala v Evropě, ovládala čtyři světové jazyky a chystala se na zajímavou kariéru v diplomacii. Pak ovšem při nehodě přišla o část nohy a mohla chodit jen s protézou. Amerika jí dala jasně najevo, že s ní dál nepočítá, po obsazení Francie se jí ale povedlo utéct do Velké Británie, kde se přidala k Oddělení pro zvláštní operace, získala prvotřídní výcvik a vrátila se do Francie, kde založila odbojovou skupinu. Později přešla zpátky pod Američany a trápila Němce až do konce války. A ani po ní se nenudila, když nastoupila k CIA a pomáhala západní Evropě připravovat se na potenciální sovětskou invazi. Tahle dáma se zkrátka nenudila a pro Ridley by to mohla být hodně vděčná role a s trochou štěstí i dobrý film. Válka, špionáž, silná hrdinka... jo, docela bychom to chtěli vidět. Ale s těšením si raději počkáme na jméno režiséra. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace