Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Han Solo má protivníka. Možná...


ikona
Mr. Hlad
alden ehrenreichhan solostar wars
Koho by si mohl zahrát Woody Harrelson ve Hvězdných válkách? A bude kopat za ty hodné, nebo půjde Hanu Solovi po krku? 

Už pár dní víme, že je Woody Harrelson další hereckou posilou pro sólovku Hana Sola. V té se objeví vedle Aldena Ehreinreicha, Emilie Clarke a Donalda Glovera a nedávno bylo potvrzeno, že si skutečně zahraje postavu mentora, který mladého Sola vychoval, naučil ho pašeráckému řemeslu a vnutil mu představu, že pořádná hromada prachů je důležitější než střet Impéria a Rebelů. S premiérou se počítá až na příští léto (a nejspíš dojde k přesunu na zimu), takže nejspíš bude dlouho trvat, než se objeví nějaké konkrétnější informace o postavách a příběhu, fanoušci i novináři už ale začínají teoretizovat. A teď se na férovku Harrelsona zeptali, jestli hraje Garrise Shrika.

 

O koho jde? O postavu z knih, která skutečně byla Solovým mentorem. Shrik se původně živil jako lovec odměn, pak se z něj však stal pašerák, který se ujal bandy sirotků, z nichž vycvičil gang zlodějů a podvodníků. Společně žili na odstavené nákladní lodi Trader´s Luck u Corellie. Happy end? Ani náhodou. Po jednom ze střetů vzal Solo roha a zmizel, ale Shrike mu šel pár let později po krku, když zjistil, že je na jeho svěřence vypsaná sakra velká odměna. Takže se nám tu klube postava mentora i záporáka v jednom..

 

Samozřejmě by ale bylo hodně odvážné tohle tvrdit na sto procent. Postava Garrise Shrika je totiž součástí knížek, které už nespadají do kánonu. Filmaři se jimi můžou inspirovat, ale taky se na ně můžou úplně vykašlat, jít jiným směrem, nebo si je předělat, jak budou chtít. Harrelsonovo potvrzení navíc nemůžeme brát za stoprocentní. Není totiž úplně jisté, jestli jeho „ano“ platilo pro otázku, jestli bude hrát Solova mentora, nebo přímo Garrise Shrika. Podobně smýšlející hrdina by nám ale do světa Hana Sola rozhodně seděl, tak uvidíme, co na tyhle drby a Harrelsonovo potvrzování/nepotvrzování řekne Disney. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace