Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cameron chystá dalšího Terminátora


ikona
KarelR
deadpooljames cameronterminatortim miller
Jak do toho zapadá režisér Deadpoola? 

Možná si pamatujete, že se práva na terminátoří ságu v roce 2019 vrátí Jamesi Cameronovi. Produkční firma Skydance tak chtěla rychle natočit novou trilogii (2015-2017-2019), po neúspěchu jedničky to však vzdala. Všichni předpokládali, že to znamená konec a návrat práv, které Cameron uloží k ledu. Šéf Skydance David Ellison je ale výrazně schopnější, než by člověk čekal, a dal dohromady záložní plán.

 

Ten stojí přímo na Cameronovi, který se kupodivu uvolil, že bude sloužit jako "kmotr" dalšího rebootu. Železný Jim má samozřejmě dost práce s Avatarem, film tak nevymyslí přímo on, nýbrž parta nejmenovaných "špičkových sci-fi autorů". Ellison má nejspíš kontakty a nebojí se je využít. No a tady přichází na řadu třetí pecka, nový film má totiž režírovat Tim Miller, jenž loni zazářil Deadpoolem.

 

V tuhle chvíli nikdo netuší, o čem film bude a jestli se v něm objeví Arnold Schwarzenegger. Terminátora nicméně čeká další velká šance, tak doufejme, že to pod Cameronovým dohledem konečně bude stát za to.

---

Vytáhni v hospodě: James Cameron prodal práva na Terminátora v roce 1984 producentce (a svojí budoucí ženě) Gale Anne Hurd. Scénář jí dal k dispozici pod podmínkou, že si ho sám natočí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace