Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdy dorazí animovaný Spider-Man?


ikona
KarelR
spider-man
Petera Parkera výjimečně zastoupí Miles Morales. 

O animáku se Spider-Manem se ví řadu měsíců, až nyní se ale potvrdila zásadní informace, že se v něm neobjeví Peter Parker. Hlavním hrdinou totiž bude Miles Morales, Peterův comicsový nástupce hispánského původu, který má plus mínus stejné schopnosti a slušnou oblibu u fanoušků. Ano, v Sony v podstatě testují, jestli jim tahle záměna projde. A kupodivu k ní přitáhli Phila Lorda a Chrise Millera, kteří se (podobně jako u celovečerního Flashe) uvolili k napsání scénáře.

 

Tihle dva film bohužel nenatočí, protože mají plné ruce práce s Hanem Solem. Postarají se však o produkci, takže od projektu nebudou zas tak daleko. Na koho budou dohlížet? O režii kresleného Spider-Mana se podělí Bob Persichetti (Kocour v botách) a Peter Ramsey (Legendární parta). V tomhle směru tedy žádná hitparáda, kvůli které by člověk utíkal do kina.

 

Animák s Moralesem samozřejmě nebude patřit do marveláckého filmového vesmíru a ideálně nakopne vlastní sérii. Na tyhle úvahy je ale ještě brzo, teď je důležité, aby se 21. prosince 2018 objevila pořádně zábavná kreslená pecka.

---

Vytáhni v hospodě: Asi nejzásadnějším rozdílem mezi Parkerem a Moralesem je to, že se druhý jmenovaný umí na chvíli zneviditelnit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace