Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Avengers shánějí posily


ikona
Mr. Hlad
avengersmarvel
Která záporačka potrápí hrdiny největší marvelovky? A jakou novou hereckou posilu lákají tvůrci do třetího i čtvrtého dílu? 

Trojka Avengers dorazí do kin začátkem příštího května a už teď o ní můžeme říct jednu věc. Bude pořádně nacpaná. Dorazí totiž snad každý důležitý hrdina marvelovského univerza a na plátně se budou rvát veteráni s nováčky a hvězdy typu Roberta Downeyho Jr. s herci, na které jste možná už stihli i zapomenout. Už nějakou dobu se ví, že za Avengers a pozemskými hrdiny dorazí i Strážci Galaxie, ale podle všeho nebudou sami. Svou účast totiž potvrdila i Karen Gillan, která hraje nevlastní sestru Gamory a záporačku Nebulu. Takže asi můžeme odhadovat, že se v létě dočká závěrečných titulků u druhých Strážců Galaxie

 

U Marvelu ale mají pocit, že těch postav je přeci jen pořád málo a lákají další herecké posily. Momentálně se jedná o účasti Petera Dinklage ze Hry o trůny. Ten už za sebou jednu comicsovou štaci má, zahrál si záporáka v X-Men: Budoucí minulost, Disney by ho ale rád viděl jak ve třetích Avengers, tak i ve čtyřce. O jakou roli půjde, zatím nechce nikdo prozradit. Šeptá se, že by mohlo jít o dalšího záporáka a autor comicsového Deadpoola Rob Liefeld prý sází na to, že si Dinklage zahraje trolla Pipa. Je to jen jeho teorie, ale Pip se objevil v šestidílné comicsové sérii Infinity Gauntlet, ze které vychází i filmaři, takže by to fakt dávalo smysl. Podle jiných názorů by se zase mohl ujmout záporáka MODOKa. Otázka je, co na to řekne Dinklage, který několikrát prohlásil, že nikdy nevezme roli jen kvůli tomu, že se do ní hodí kvůli své malé výšce a pokud to nebude zajímavý charakter, jednoduše do toho nepůjde. V Avengers bychom ho ale rozhodně viděli rádi. 

--- 

Vytáhni v hospodě: Objevily se drby, že by se mohl vrátit Hugo Weaving jako Red Skull nebo Liv Tyler jako Hulkova láska Betty Ross. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace