Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nové hvězdy pro Bonda?


ikona
Mr. Hlad
james bondtom hardy
Daniel Craig se cuká, a tak se začíná vymýšlet, co s dalším Bondem. Tom Hardy by možná měl zájem. A má i tip na režiséra 

Poslední bondovka Spectre pro nás byla celkem zklamání. A možná i pro samotné tvůrce. Na Danielu Craigovi bylo vcelku vidět, že už ho agent 007 nebaví, Sam Mendes další díl neplánuje a i když byly tržby zase obrovské, Skyfall nepadlo. Bond se vrátí, to je jisté, otázka je, jestli i s Craigem, nebo se bude hledat nový představitel a možná i nový styl. Pokud by došlo na druhou variantu, adeptů je dost. Čas od času se objeví jméno Idrise Elby nebo jiné hvězdy, ale občas se teoretizuje i o tom, že by se role nejslavnějšího filmového špióna ujal Tom Hardy. No a ten teď naznačil, že by se tomu vůbec nebránil. Ale rozhodně to nechce zakřiknout. 

 

Podle Hardyho v herecké branži platí, že jakmile o nějaké roli začnete mluvit, tak ji nedostanete. Takže se prý moc rozkecávat nechce. Pochopitelně se to dá vyložit, že by se mu celkem líbilo stát se agentem 007. Zároveň ale prohlásil, že i když se mu líbí, co s Bondem udělali Craig a Mendes, chtěl by vědět, co by s celou značkou udělalo někdo jako… třeba… Christopher Nolan. Ten spolu s Hardym dělal Počátek, Temný rytíř povstal a v létě uvidíme jejich Dunkerk a vypadá to, že si sedí. A asi by nebylo nemožné, aby se sešli i u bondovky. Zatímco Hardy zájem jen naznačuje, Nolan v minulosti párkrát jasně řekl, že by si nějaký film z téhle série rád natočil. Pokud tedy vyjednávání s Craigem, které snad pořád ještě probíhá, nedopadne, může studio nejspíš rovnou oslovit nového režiséra i nového herce. A upřímně dovedeme si představit jen málokterou lákavější dvojici. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace