Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Green Lantern má scenáristy


ikona
Mr. Hlad
batmandcgreen lanternman of steelsuperman
Comicsový superhrdina to zkouší na plátnech kin podruhé. A je u toho člověk zodpovědný za Batman začíná i Muže z oceli 

Letos a příští rok si nejspíš ujasníme, jestli DC a Warneři pojali svou comicsově-filmovou ságu správně. Tržby jsou samozřejmě vysoké, ale ty marvelovské zůstávají o pár řádů vyšší a bohužel kvalita filmů od DC je taky dost diskutabilní. Letos v létě bude o diváky bojovat Wonder Woman, na podzim dorazí Justice League a příští rok přijdou Aquaman Jamese Wana s Jasonem Momoou a snad i ten prokletý The Flash, u kterého se až příliš často střídají režiséři. Po nich by měl být na řadě The Batman, dvojka Sebevražedného oddílu, Gotham City Sirens se záporačkami v hlavních rolích a na papíře je více či méně připraveno pár dalších filmů. Minimálně tedy Green Lantern Corps

 

Hal Jordan alias Green Lantern to v kinech zkusil sólo v roce 2011, dostal tvář Ryana Reynoldse, režiséra Casina Royale a Zlatého oka Martina Campbella a byl z toho poměrně dost neúspěšný a směšný film. Asi i proto Warneři a DC s novou verzí nikam nespěchají a až teď si sehnali scenáristy. Green Lantern Corps napíše David S. Goyer, což je sice veterán comicsového žánru zodpovědný za Bladea, Muže z oceli nebo Batman začíná, ale taky člověk, jemuž už evidentně dochází kreativita. Nejspíš i proto mu pomůže zatím nepříliš zkušený Justin Rhodes. 

 

Zatím víme, že by opět měl dorazit Hal Jordan, ale tentokrát už na 99% bez Ryana Reynoldse. Na jeho verzi chtějí zapomenout úplně všichni. Nebude ale zdaleka jediný. Green Lantern Corps je totiž něco jako vesmírná policie, takže hrdinů bude stoprocentně víc. Zatím se ví, že vedle Jordana se objeví i John Stewart, bývalý sniper od mariňáků, který taky nafasuje prsten, jenž mu dává nadlidské schopnosti. Příběh se zatím s logických důvodů tají, ale díky dvěma trošku odlišným hrdinům se prý máme těšit na něco jako Smrtonosnou zbraň ve vesmíru. No budiž, horší než posledně to stejně asi nebude. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace