Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gangsterská rodinná jízda


ikona
Mr. Hlad
matt damon
Dlouho chystaného projektu Matta Damona se ujme režisér Warriora 

Benu Affleckovi se ukázkově povedlo přestěhovat se ze škatulky průměrného herce mezi respektované režiséry a o něco podobného se pokouší i Matt Damon. Jen na to jde pomalu. Držitel Oscara za scénář k Dobrému Willu Huntingovi měl původně točit drama Země naděje, kde mu nakonec zůstala jen hlavní role a za kameru se postavil Gus Van Sant. A zrovna dobrý film z toho nebyl. V poslední době se Damon chystal na gangsterské drama Father Daughter Time, ale ani tady to nevyšlo. To ale neznamená, že ambiciózní projekt dostal stopku, jen se ho ujal režisér, který je možná zajímavější než zatím nevypočitatelný Damon. 

 

Za kameru se postaví Gavin O‘Connor, který natočil skvělého Warriora a vloni slavil úspěch s trošku svérázným akčňákem Zúčtování. Damon, který Fathar Daughter Time chystal několik let, se nakonec rozhodl hodit celý projekt za hlavu, aby se mohl věnovat rodině. A o co půjde? O příběh chlapíka, který vyrazí na spanilou jízdu po Spojených státech a páchá jeden zločin za druhým. Není na to však sám, parťáka mu překvapivě dělá jeho vlastní dcera. Mohl by z toho vylézt zajímavý thriller i působivé drama, O‘Connor umí oboje, tak uvidíme. Otázka je, co tenhle projekt udělá s jeho dalšími chystanými věcmi, v plánu má totiž i novou verzi Green Horneta a válečnou podívanou s Bradley Cooperem Atlantic Wall

--- 

Vytáhni v hospodě: Damon měl původně režírovat i aktuálního kandidáta na Oscary Místo u moře. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace