Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dva drsňáci proti jihoamerickým gangům


ikona
Mr. Hlad
channing tatumtom hardy
Tom Hardy a Channing Tatum by se mohli objevit v dlouho chystaném příběhu z nejdrsnějšího koutu Jižní Ameriky 

O projektu Triple Frontier už jsme párkrát psali. Původně ho měla točit Kathryn Bigelow po tom, co dokončila Třicet minut po půlnoci, a okolo hlavních rolí se motaly hvězdy jako Tom Hanks, Will Smith nebo Johnny Depp. Ale nevyšlo to. Scénář Marka Boala, který napsal právě i Třicet minut po půlnoci, je však nejspíš dost dobrý na to, aby se jím Hollywood zabýval víc. Jen pro připomenutí – děj se měl odehrávat na hranici Argentiny, Brazílie a Paraguaye, kde se se stékají řeky Paraná a Iguazu. A kde se kšeftuje se vším nelegálním, na co si vzpomenete. A samozřejmě tu jde o kejhák. 

 

Před nedávnem se projektu ujal J.C. Chandor, autor skvělých kousků jako Margin Call, Vše je ztraceno a A Most Violent Year, a teď už došlo i na první herce. Zatím jsme sice ve fázi „studio by rádo nalákalo“, ale ta jména jsou dost zajímavá na to, abychom se o nich zmínili. Pokud by šlo všechno podle plánu, v Triple Frontier by se mohli sejít Tom Hardy a Channing Tatum. Těm dvěma se herecky daří a zatímco Hardy je víceméně jistota pro každý projekt, který vypadá trochu chlapácky a drsně, Tatum by paradoxně možná rád něco takového vyzkoušel, aby se definitivně zbavil škatulky hezouna, se kterou bojuje. Kdyby se ty dva povedlo ukecat, asi bychom o jednom z nejočekávanějších filmů budoucnosti měli celkem jasno. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace