Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Super rok 2017 přeje MovieZone!


ikona
Cival
redakce
Ať se daří... 

Rok se s rokem sešel. Zas to nějak rychle uteklo. A i když naše fanouškovská já musela oplakat ztrátu nejen hollywoodských hvězd (zvlášť Bowie a Prince mě teda budou ještě dlouho bolet) a divácká já zažila spíš jeden z těch slabších filmových ročníků, rozhodně si nemyslíme, že by aktuální rok stál za pytel. Příští by ale i tak měl být výrazně lepší, jinak bychom ztratili víru ve smysl života, Všemohoucího a pozitivní spirálu vývoje lidstva.

Atraktivních filmových kousků bude požehnaně, snad většina z nich klapne líp, než jak dopadly třeba blockbustery letošního léta. Kromě klasické kanonády oscarovek, popcornovek a nejlákavějších artovek bychom se ale rádi dočkali i nějakého tučného překvapení, jakým třeba byly kvalitní české seriály letošního podzimu.

My pro vás jinak dál budeme připravovat MovieZone, seč nám bude elán stačit.. Brzy snad i na novém webu, který udělá váš oblíbený filmový rajón ještě přístupnějším. Případné novinky budeme řešit na něm, zatím tak můžu slíbit alespoň větší aktivitu v rámci MZ Live a minimálně stejnou porci energie věnovanou každým z přispěvatelů. Takže jak říká náš nejoblíbenější uzenář: Ano, bude líp. Držte nám palce a zachovejte nám přízeň.

Ať vás Síla provází i v následujícím roce!

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace